Ingezonden persbericht

Persbericht

OpenLink® programma van GE Access revolutie in financiële dienstverlening

~ GE Access biedt resellers steun bij de financiële administratie ~

21 mei 2003 -- GE Access, de voornaamste Europese channel development partner voor complexe computerproducten, introduceert OpenLink®. Met deze dienst biedt de distributeur haar resellers de mogelijkheid om de financiële administratie van apparatuurverkoop uit te besteden, waardoor ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

OpenLink vereenvoudigt verkooptransacties tussen resellers en hun klanten door de financiering van producten, het versturen van rekeningen en het debiteurenbeheer op zich te nemen.

Met de nieuwe dienst komt GE Access tegemoet aan de wensen van haar resellers. OpenLink is bedoeld voor partners die zich willen concentreren op dienstverlening en advies en die de verkoop willen stimuleren. Door de financiële afhandeling van orders aan GE Access over te dragen, kan een reseller aanzienlijke concurrentievoordelen behalen:

S Het maken van kosten voor apparatuur en opslag is niet meer nodig; S De administratieve kosten voor het versturen van rekeningen en debiteurenbeheer kunnen worden gereduceerd; S Geen risico voor de klant;
S Focus op het onderhouden van een zakelijke relaties met de klant, zonder zorgen over de financiële kant van het verhaal; S Verbeterde winstgevendheid en cashflow;
S Mogelijk meer aantrekkelijke betalingsvoorwaarden te bieden.

De OpenLink-dienst van GE Access kan resellers uitkomst bieden afzonderlijke gevallen, maar kan ook worden ingezet voor het gehele klantenbestand.

GE Access heeft een speciale actie om resellers kennis te laten maken met deze nieuwe dienst. Tot 30 juni 2003 betaalt GE Access haar resellers hun commissie binnen tien dagen na levering van het product, ongeacht de met de klant afgesproken betalingsvoorwaarden. Dit betekent dat de reseller een snellere cashflow kan realiseren, dat hij niet aansprakelijk is voor de aankoopkosten van het product en dat hij niet het risico loopt dat de afnemer niet betaald. De OpenLink-dienst is beschikbaar voor alle partners van GE Access, mits er voorafgaand een kredietwaardigheidcontrole van de eindgebruiker is gedaan.

"Samenwerking is het sleutelwoord in ons OpenLink-programma", aldus Simon van den Brekel, general manager GE Access Nederland. "Onze resellers genieten de voordelen van een toegewijde financiële vertegenwoordiger, die hen bij iedere stap in hun zakelijke transacties begeleidt en adviseert, van de onderhandeling tot de bezorging van het product. GE Access streeft ernaar om zoveel mogelijk van de financiële beslommeringen van haar resellers voor haar rekening te nemen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten."

(395 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op het technologisch vlak van storage en netwerk security management.

GE Access oplossingen en ondersteunende diensten zijn gebaseerd op de producten van toonaangevende aanbieders zoals Sun Microsystems, SGI, Veritas, Overland, Stonesoft, Ubizen, Tarantella en StorageTek.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Westminster, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 vestigingen verspreid over heel Europa. Deze vestigingen verlenen hun partners verkoop-, technische-, integratie-, financiële- en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website www.geaccess.nl of ons bellen op +31 (0)20 34 79 218.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0)20 34 79 218Fax: + 31 (0)20 64 09 659
E-mail: marit.westin@eur.access.comhttp://www.geaccess.nl

© 2003 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com