Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 21-05-2003
1e persbericht van woensdag 21 mei 2003 Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in winkel
Woensdag rond 1.45 uur is ingebroken in een winkel aan het Gerardusplein. Er is een ruit vernield en uit de winkel is een onbekend aantal sigaretten weggenomen.

Helmond: Man beroofd van jas
Een 29-jarige Helmonder is woensdag rond 2.30 uur in het Frans Joseph van Thielpark van zijn jas beroofd. Twee mannen op een fiets kwamen naar hem toe en sloegen en schopten hem. Ze namen hem zijn jas af. In de jas zaten een portemonnee met 200,=, pasjes en een gsm.

Middelbeers: Woninginbraak
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Margrietstraat. De achterdeur is opengebroken. De bewoner mist een bankpas en 200,=.

Asten: Onder invloed
Op de Prins Bernhardstraat is dinsdag om 19.50 uur een 45-jarige automobiliste uit Asten aangehouden. Bij het oprijden van een parkeerterrein reed zij tegen een andere auto. De vrouw had gedronken en blies bijna 1,7 promille. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt. Haar rijbewijs is ingenomen.

Gemert: Inbraak in woning
Dinsdag tussen 7.15 en 17.30 uur is ingebroken in een woning aan de Wetering. Er is een raam opengebroken. Uit de woning zijn een cd-speler, een receiver en een cassettespeler gestolen.