Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf











Datum woensdag 21 mei 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht




District Stad Nijmegen


Vrouw van portemonnee beroofd
Dinsdagmiddag is een 42-jarige inwoonster van Nijmegen op de Burchtstraat van haar portemonnee beroofd. Ze merkte dat toen ze in een winkel iets wilde afrekenen en haar tas openstond. Ze deed hiervan aangifte bij de politie.



Aanrijding voor verkeerslicht
Dinsdagmiddag heeft op de Graafseweg ter hoogte van de Rozenstraat een aanrijding plaatsgevonden. Een 42-jarige automobiliste uit Arnhem wilde rechtdoor rijden, maar dacht dat het verkeerslicht op rood stond en stopte. Een automobilist 41-jarige automobiliste uit Nijmegen achter haar wilde wel doorrijden maar kon niet meer op tijd stoppen. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarna een derde automobilist, een 25-jarige man uit Millingen aan de Rijn achter op de tweede reed. Een 7-jarig meisje dat bij de 41-jarige in de auto zat, liep hierbij nekletsel op.

Diefstal auto
Tussen dinsdagmorgen en dinsdagmiddag is vanaf de Hogelandseweg een grijze Ford Mondeo gestolen met kenteken 26-LT-PR. De 58-jarige eigenaar uit Kaatsheuvel deed aangifte.
Vanaf de Van Oldenbarneveltstraat werd dinsdagmorgen een rode Ford Escort gestolen met kenteken FG-LR-43. De 20-jarige eigenaresse deed aangifte.

Diefstal uit woning
Woensdagochtend is ingebroken in een woning aan de Daalseweg door een niet afgesloten voordeur te openen. Hierbij werd een gsm gestolen, een portemonnee met een geldbedrag en bankpasjes. De 50-jarige bewoner deed aangifte.


District Tweestromenland


Druten- fietser aangereden
Woensdagmorgen omstreeks kwart over 9 is een 92-jarige fietser uit Druten aangereden. De man stak de Scharrenburg over in de richting van de Koningsweg, maar gaf daarbij geen voorrang aan een 34-jarige automobilist uit Druten. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 92-jarige liep hierbij een hoofdwond op en werd overgebracht naar het CWZ in Nijmegen.

Malden-diefstal uit woning
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Gerst door een raam te forceren. Hierbij werd een portemonnee met een geldbedrag gestolen, een gsm, fotocamera's en persoonlijke documenten. De 44-jarige bewoonster deed aangifte.







District De Waarden


Culemborg-zakkenrollerij
Dinsdagmiddag is een 14-jarige meisje uit Rijswijk (Gld) op de Oude Vismarkt van haar portemonnee beroofd. De portemonnee zat in een afsluitbaar vakje, maar dat was door de dief geopend. Het meisje deed aangifte bij de politie.

Kerkdriel-diefstal auto
Dinsdagmiddag is vanaf de Hoorzik een grijze Nissan Patrol gestolen met kenteken
24-VS-BT. De 65-jarige eigenaar deed aangifte.




Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --