Gemeente Alphen aan den Rijn


Tijdelijke snelheidsaanpassing in Hooftstraat

Door burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is op 1 mei 2003 besloten tot het instellen van een maximumsnelheid van 30 km/h in de Hooftstraat, tussen de Gerard Doustraat en de Ten Harmsenstraat.

In verband met de werkzaamheden aan het project woningbouw Judith Leysterstraat, rijdt er op dit moment veel vrachtverkeer door de Hooftstraat. De snelheid waarmee nu gereden wordt creëert een onveilige situatie en het vrachtverkeer zorgt voor de nodige trillingen waar vooral de bewoners en winkeliers hinder van ondervinden.

Het betreft een tijdelijke maatregel die van kracht blijft totdat de reconstructie in dit deel van de Hooftstraat van start gaat.

Dit besluit ligt tot en met woensdag 2 juli 2003 ter inzage bij de ontvangstbalie op het Stadhuis, Stadhuisplein nummer1 te Alphen aan den Rijn.

Tegen deze maatregel kan door belanghebbenden, binnen zes weken na deze bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA, Alphen aan den Rijn.

De indiener van het bezwaarschrift kan, als onverwijlde spoed dat
-gelet op de betrokken belangen- vereist, tevens een voorlopige voorziening vragen bij de president van de rechtbank, postbus 20302, 2500 EH te Den Haag.

Publicatie weekagenda 21 mei 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 21 mei 2003 laatste wijziging