Ingezonden persbericht

Kender Thijssen wint Publieksprijs Nederlands Nationaal ICT Event 2003

Eervolle vermelding voor Kender Thijssen in categorie MyOffice Award

Veenendaal, 21 mei 2003 - Kender Thijssen, toonaangevend leverancier van ICT- en telecommunicatievoorzieningen in de Benelux, is de winnaar van de ICT Publieksprijs 2003 van het Nationale ICT Event. Algemeen Directeur Harm Altena ontving de prijs gisteravond in Utrecht uit handen van de Ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Nederland, de heer Sobel. Kender Thijssen kreeg tevens een eervolle vermelding in de categorie MyOffice Award, de prijs voor de meest innovatieve toepassing en integratie van kantoortechnologie en ICT binnen de eigen kantooromgeving.

Voor de ICT Publieksprijs konden de bezoekers van de website van Computable en ICT Event kiezen uit de 17 genomineerde deelnemers in 4 categorieën: de Broos van Erp Prijs, de ICT Company Award, de ICT Boardroom Award en de MyOffice Award.

Naast de ICT Publieksprijs, kreeg Kender Thijssen een eervolle vermelding in de categorie MyOffice Award, die gewonnen werd door de Kamer van Koophandel Rotterdam. Kender Thijssen was voor deze categorie genomineerd vanwege het innovatieve kantoorconcept dat is toegepast in het hoofdkantoor te Veenendaal. In het juryrapport stelt de jury dat Kender Thijssen "een geweldige prestatie (heeft) geleverd." Volgens de jury toont de nominatie van Kender Thijssen aan dat niet alleen de zeer grote spelers zich in de strijd om de MyOffice Award kunnen mengen. Andere genomineerden in de categorie MyOffice waren Cisco Systems en Oracle Nederland.

"Kender Thijssen is ongelooflijk blij en vereerd met zowel de ICT Publieksprijs als de eervolle vermelding in de categorie MyOffice Award", zegt Harm Altena, Algemeen Directeur van Kender Thijssen. "Het winnen van de ICT Publieksprijs is voor ons een duidelijk signaal vanuit de markt dat Kender Thijssen erin geslaagd is middelgrote bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen te helpen met innovatieve ICT-oplossingen die bijdragen aan de businessdoelstellingen. Daarnaast zien wij de eervolle vermelding in de categorie MyOffice Award als een erkenning door de branche zelf. Kender Thijssen zal ook de komende jaren doorgaan met het ontwikkelen van vernieuwende ICT-concepten voor onze belangrijke kernmarkten van middelgrote bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen."

Het Nationaal ICT Event 2003 is een jaarlijks initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Nederland-ICT en Media Plaza in samenwerking met VNU Business Publications en Jaarbeurs Exhibitions & Media. Voor de 5 awards zijn in totaal 117 inzendingen binnengekomen bij de organisatie, waaruit een jury van deskundigen de genomineerden heeft geselecteerd.

Kender Thijssen
Kender Thijssen is ruim 20 jaar een toonaangevend leverancier van en adviseur voor telecommunicatie- en ICT-voorzieningen in de Benelux. Het bedrijf richt zich primair op middelgrote ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen. Kender Thijssen verkoopt en verhuurt hard- en software, en ontwikkelt en implementeert kostenbesparende informatie- en communicatie-infrastructuren. Bovendien levert Kender Thijssen hard- en softwarediensten voor monitoring, beheer, onderhoud en beveiliging van volledige ICT-infrastructuren of delen daarvan, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Hierdoor wordt de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd en kunnen bedrijven het maximale halen uit hun bestaande ICT-infrastructuren. Kender Thijssen heeft 250 medewerkers in Nederland en België.