Kamer van Koophandel Rotterdam

KvK Rotterdam wint MyOffice Award

De Kamer van Koophandel Rotterdam heeft dinsdag 20 mei in het Media Plaza in Utrecht de eerste MyOffice Award gewonnen tijdens het nationale ICT-Event.

Het oordeel van de jury over de Kamer van Koophandel luidde: "Een organisatie, die echt op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven een voorbeeldfunctie vervult. Met respect voor de bestaande architectuur en voortbouwend op de eigen business processen en de wijze van werken, heeft deze organisatie een zeer klantgerichte aanpak gevolgd. Het resultaat is een kantoorconcept, dat er mag zijn."

In het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht: de Broos van Erp Prijs, de ICT Boardroom Award, de ICT Company Award, de My Office Award en de ICT Personality Award.

De MyOffice Award wordt toegekend aan een organisatie, die erin geslaagd is om kantoortechnologie en ICT-toepassingen op een innovatieve manier in de kantooromgeving toe te passen en te integreren. Het kan daarbij zowel gaan om kantoorequipment en -systemen, automatisering, tele- en datacommunicatie of een combinatie daarvan.

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Nederland-ICT en Media Plaza en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de partners VNU Business Publications en Jaarbeurs Exhibitions & Media.


---
Meer info, foto's en het complete juryrapport zie: http://www.ictevent.nl/item.asp?CatId=11
Contactctpersoon: Fred van Duijvenbode, tel 010-402 76 25, 06-51516711, e-mail fduijvenbode@rotterdam.kvk.nl