Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 21-05-2003 Persbericht Maasland

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING, Maren Kessel

Bij een aanrijding op de kruising Kesselseweg/Lankerweg/Nolderweg in Maren Kessel zijn dinsdagmiddag twee automobilisten uit Maren Kessel gewond geraakt. Een 38-jarige automobilist reed over de Lankerweg in de richting van de Nolderweg. Op het kruispunt verleende hij vermoedelijk geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 67-jarige automobiliste. Het 67-jarige slachtoffer kwam met haar auto tegen een boom tot stilstand. De 38-jarige bestuurder belandde in een sloot. Beide slachtoffers moesten door de brandweer uit hun voertuig bevrijd worden. Ze zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

VERDACHTE MISHANEDLING AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft dinsdagavond een 33-jarige Pool zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op de Lievekamplaan in Oss. De man wordt er van verdacht even daarvoor een 34-jarige Ossenaar met een bierfles in zijn nek geslagen te hebben. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich hevig. Hij is geboeid afgevoerd naar het politiebureau. Daar is hij voor verder onderzoek ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ, VERDACHTEN AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft dinsdagavond een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Galliersweg in Oss. Twee inwoners van Druten, 32 en 39 jaar oud, waren aanwezig in het pand en zijn aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar hun betrokkenheid. De planten, 1088 in totaal, en apparatuur zijn inbeslaggenomen.

BEDREIGERS AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft dinsdagnacht twee Ossenaren, 26 en 29 jaar oud, aangehouden aan de Singel 1940 1945. Ze worden er van verdacht een taxichauffeur verbaal bedreigd te hebben en ze weigerde de taxirit te betalen. De taxichauffeur deed aangifte. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO, Ravenstein

Onbekenden namen dinsdagavond vanaf de Pater van de Elsenstraat in Geffen een rode Audi 80 weg. De auto was voorzien van het kenteken GP-NF-58.