Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-05-2003 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTEN AUTOINBRAAK AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft dinsdagmiddag twee Bosschenaren, 19 en 20 jaar oud, aangehouden op de Limietlaan in hun woonplaats. Getuigen zagen dat de mannen inbraken in een auto die geparkeerd stond aan de Vughterstraat. Op basis van het opgegeven signalement kon de politie ze even later aanhouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

AANHOUDNINGEN ONTMANTELDE WEEDPLANTAGE, Rosmalen

Dinsdagmiddag hield de politie een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 41-jarige inwoner van Waalwijk aan op de Wamberg in Maliskamp. De politie trof op de Eikenburglaan in Maliskamp een zojuist ontmantelde weedplantage aan. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij deze hennepkwekerij. Ze zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

TWAALF VERMOEDELIJK ILLEGALEN AANGEHOUDEN, Rosmalen

De politie heeft dinsdagnacht twaalf vermoedelijk illegalen aangehouden. Surveillerende agenten wilden een bus controleren die ze zagen rijden op de Lijsterbeslaan in Rosmalen. Toen ze de tot nog toe onbekende bestuurder een stopteken gaven, reed hij weg. Aan het einde van de Lijsterbeslaan stopte hij plotseling en rende het bos in. Van hem ontbreekt nog ieder spoor. In de bus trof de politie twaalf personen van vermoedelijk Aziatische afkomst aan. Ze zijn over gebracht naar het bureau en ter vaststelling van hun identiteit ingesloten.

DIEFSTAL AUTO, Vlijmen

Onbekenden namen dinsdagmiddag vanaf het Plein in Vlijmen een witte bestelbus weg. Het ging om een Mitsubishi, type L400, voorzien van het kenteken VR-BS-99