Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-05-2003 Mediaberichten 21 mei (laatste berichten)

Fietsster gewond na val

VENLO Een 16-jarige fietsster uit Venlo raakte woensdagmiddag gewond bij een valpartij. Het meisje fietste net na 13.00 uur over de Dokter Blumenkampstraat. Op dit moment is nog onduidelijk waardoor de fietsster ten val kwam. Het betrof een eenzijdig ongeval. Het meisje is per ambulance naar het Venlose ziekenhuis overgebracht waar ze werd behandeld aan diverse kneuzingen.

Drugsgebruiker met heroïnespuit bekeurd

VENLO Een 28-jarige man uit het Duitse Nettetal is woensdagmiddag door de politie bekeurd nadat hij in het Julianapark werd aangetroffen terwijl hij bezig was een spuit met heroïne klaar te maken. De man kreeg hiervoor een boete van 40 euro en de heroïne is ter vernietiging in beslag genomen.

130 straatmaat boetes

DISTRICT VENLO De politie van het district Venlo heeft samen met de gemeentelijke parkeerwachters van de gemeente Venlo in de week van 10 tot 16 mei 130 processen verbaal opgemaakt. De controles die in de verschillende basiseenheden zijn uitgevoerd waren met name gericht op de top drie per basiseenheid. De parkeercontroleurs hebben in totaal 71 parkeerovertredingen geconstateerd. De overige boetes zijn met name uitgereikt aan bromfietsers maar daarnaast is er onder andere ook bekeurd voor het negeren van een geslotenverklaring, het niet dragen van de autogordel, en het negeren van het rode verkeerslicht.