Gemeente Rheden

Aanleg verkeerstafel in Spankeren

Sinds maandag 19 mei werkt de gemeente in Spankeren aan de aanleg van een verkeerstafel (dit is een vierkante verhoging die de snelheid afremt) . Dit gebeurt op het kruispunt Dorpsweg/Van Renselaerweg/Kanaaldijk in Spankeren. De aanleg van deze tafel hoort bij het aanleggen van de 30 km-zone.

De werkzaamheden zullen naar verwachting drie weken duren:
- de eerste twee weken is het kruispunt volledig afgesloten. Als u naar Spankeren wilt, dan moet u omrijden via de rotonde Kanaalweg/Van Renselaerweg/Loohof of via de Bockhorsterweg.

- Tijdens de derde week gaan we met het fietspad aan de gang. Met de auto kunt u dan wel weer via dit kruispunt rijden. We proberen de overlast voor fietsers zo beperkt mogelijk te houden.

Na deze werkzaamheden wordt er een fietssluis gemaakt in de Van Renselaerweg. Daarna is er vanaf maandag 2 juni a.s. permanent geen doorgang meer voor auto´s. De fietssluis komt te liggen tussen de Loohof en de eerste uitrit van Albany.

Alle werkzaamheden kunnen door weersomstandigheden vertragen. Voor meer informatie kunt u maandag t/m donderdag tussen 13.30-14.00 uur contact opnemen met de heer E. de Jonge. Hij is bereikbaar op (026) 49 76 911.


Copyright: Gemeente Rheden