Ingezonden persbericht

Persuitnodiging

Zoals we u onlangs hebben laten weten, is de persvoorlichting van het Openbaar Ministerie Zwolle/Lelystad weer op sterkte. Graag willen de persofficieren, persvoorlichters en administratief medewerkers communicatie uit Zwolle en Lelystad persoonlijk met u kennismaken. Daarom organiseren wij op woensdag 21 mei, vanaf 16.00 uur aan de Burgemeester Drijbersingel 23 in Zwolle een persbijeenkomst. U bent hierbij van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst zal hoofdofficier Arend Vast u voorstellen aan de betrokkenen bij de persvoorlichting en u informeren over de structuur van onze organisatie. Persofficier Martijn Kappeyne van de Coppello zal vervolgens informatie geven over het persvoorlichtingsbeleid van het Openbaar Ministerie. Persvoorlichter Hester Bos zal u meer vertellen over de materialen die wij voor u beschikbaar hebben en over de cursus die voor journalisten wordt georganiseerd. Vervolgens kunt u uw vragen stellen en opmerkingen maken. Tot slot is er gelegenheid om verder informeel met elkaar kennis te maken.
Wij hopen u te ontmoeten op de 21e!

NB. Op maandag 2 juni (vanaf 10.30 uur) organiseren wij een persbijeenkomst in Lelystad. Mocht u woensdag verhinderd zijn, dan bent u in Lelystad van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Hester Bos
Communicatie-adviseur/persvoorlichter

Arrondissementsparket Zwolle-Lelystad, vestiging Zwolle Burgemeester Drijbersingel 23
Postbus 639
8000 AP Zwolle
Telefoon: (038) 496 20 40
Fax: (038) 496 20 13
E-mail: h.bos@zwoarr.drp.minjus.nl


---
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Ministerie van Justitie.

---