Politie Zeeland



Z-3394-2003 WINKELDIEFSTAL


Een 55-jarige vrouw uit Tilburg is woensdagmiddag in een winkel in de Kapellestraat te Sluis aangehouden voor winkeldiefstal.
Ze had een lipstick weggenomen zonder deze bij de kassa te betalen. Zij ontving hiervoor een boete van E 136,-.



W-3395-2003 BABBELTRUC


Woensdagmiddag is een 92-jarige Vlissingse vrouw in haar woning bestolen door een onbekende man d.m.v. een babbeltruc.
Rond 14.30 uur tikte de man op het raam van haar woning waarop de vrouw de deur opende en de man met een babbeltruc kans zag haar woning binnen te komen. Nadat hij met de vrouw een praatje had gemaakt, verliet hij weer de woning. Toen bleek dat hij een onbekend geldbedrag had weggenomen uit haar portemonnee.



Z-3396-2003 HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD


In een schuur bij een woning in Sas van Gent is woensdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
Alle 817 hennepplanten, alsmede de benodigde apparatuur, werden in beslaggenomen. Er werden geen aanhoudingen verricht.



O-3397-2003 KOP/STAARTBOTSING


Bij een kop/staartbotsing op de A58 t.h.v. Kapelle zijn woensdagmiddag twee personenauto's beschadigd.
Een 86-jarige automobilist uit de gemeente Werkendam reed over de zuidbaan. Toen hij moest remmen voor het overige verkeer kon een achter hem rijdende 51-jarige automobilist uit de gemeente Geldermalsen, niet meer op tijd stoppen en botste achter op zijn voertuig. Er was alleen materiële schade.



O-3398-2003 MAN VALT MEISJES LASTIG


Woensdagmiddag tussen 14.30 uur en 15.30 uur heeft een onbekende man twee jonge meisjes seksueel lastiggevallen in een speeltuin in de Rembrandlaan in Goes.
Het betreft een blanke man met grijs haar, blauwe ogen en hij droeg een bril. Hij droeg een spijkerbroek met daarop mogelijk een gele jas. Hij reed op een fiets met voor op een zwart mandje en achterop fietstassen met rood er in.
De politie verzoekt eventuele getuigen die iets gezien hebben, of denken de man te herkennen, zich te melden op het bureau te Goes.