PMI biedt Global Congress deelnemers verruimd educatief pakket Arnold zegt: ANP perssupport, index Titelbalk gaf: Perssupport PROJECT MANAGEMENT INSTITUTE

PMI biedt Global Congress deelnemers verruimd educatief pakket

Het PMI biedt Global Congress deelnemers een verruimd educatief pakket aan

Newtown Square, Pennsylvanie, April 1 /PRNewswire/ -- Door het introduceren in 2003 van een nieuw conferentiemodel, biedt het Project Management Institute (PMI), de toonaangevende professionele vereniging zonder winstoogmerk voor projectbeheer, zijn deelnemers nu een grotere variëteit en inhoud aan dan vroeger. Het openingscongres van het PMI(R) Global Congress 2003-Europa, en verwante evenementen, zullen in het Nederlands Congrescentrum in Den Haag, Nederland plaatsvinden van 22 tot 26 mei 2003.

Het PMI Global Congress 2003-Europa zal acht 'aandachtsgebieden' benadrukken waarrond het congresprogramma zal opgebouwd worden. Deelnemers kunnen kiezen uit een geheel van 80 voordrachten in verschillende opmaken met inbegrip van gevalsbestuderingen, fora, sessies inzake begeleid ontwerpen, lezingen, panel discussies en simulaties. Een thematoespraak, tentoonstellingen, professionele onderscheidingen en diverse netwerkmogelijkheden vervolledigen deze Global Congress beleving.

De PMI's premium educatieve seminaries inzake projectbeheer - SeminarsWorld(R) - zullen voor het eigenlijke congresprogramma gehouden worden op 22 en 23 mei. Deze seminaries zijn aanvullend en bijkomende registratiebijdragen zijn vereist. Het Congresprogramma zelf zal plaatsvinden van 24 tot 26 mei.

De officiële opening van het PMI Global Congress 2003-Europa zal plaatshebben op zaterdag 24 mei met de algemene openingszitting. Fons Trompenaars, beheersdirecteur van Trompenaars Hampden-Turner Intercultural Management, vroeger bekend als het Centre for International Business Studies (CIBS), zal de inleidingtoespraak houden met als thema 'Seven Dimensions of Culture Model,' een model dat hij zelf ontwikkelde voor de analyse van culturele verschillen. Hij zal aantonen dat complexiteitsbeheer in een heterogene samenleving enerzijds een grote uitdaging is voor de hedendaagse mondiale managers en bedrijfsleiders, en anderzijds een kritische component is voor het behalen van succes op lange termijn.

Door het feit dat het Instituut de reputatie heeft kwalitatieve en professionele ontwikkelingservaringen te organiseren hebben de PMI evenementen historisch altijd veel succes geboekt. Het PMI Annual Seminars & Symposium, gehouden van 3 tot 10 oktober 2002 in San Antonio, Texas, VS, noteerde een stijging van 20% van het deelnemersaantal ondanks de daling die de meeste andere verenigingen en industriële conferenties vorig jaar boekten.

Daar dit de eerste conferentie is van het PMI buiten Noord-Amerika, betekent dit voor het Instituut en voor het universele professionele projectbeheer een belangrijke historische stap . Meer info aangaande het PMI Global Congress 2003-Europa en de uitvoering en de voordelen van het nieuwe conferentiemodel kunt op de PMI website terugvinden www.pmi.org.

Betreffende het PMI:

Het Project Management Institute (PMI), is met meer dan 100,000 leden in 135 landen toonaangevend in de activiteit van het professioneel projectbeheer. Het PMI legt industriële standaarden vast, leidt research en zorgt voor vorming, certificering en professionele uitwisselingsmogelijkheden opdat de professionele activiteiten kunnen uitgediept en uitgewerkt worden. PMI beïnvloedt de carrièremogelijkheden, stimuleert het zakenleven en verbetert bestuursprestaties via documentatie over het rendement op belegd vermogen. Meer info vindt u op www.pmi.org.

Web site: http://www.pmi.org

Christie McDevitt, Public Relations Administrator, Project Management Institute, +1-610-356-4600 toestel 1112, of christie.mcdevitt@pmi.org; of Laura Brumley, Account Supervisor, Edelman Public Relations, +1-214-762-0921, of laura.brumley@edelman.com, voor het Project Management Institute.


01 apr 03 09:09