Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
22 mei 2003Epe - Verkeersongeval

Op 21 mei had een 67 jarige man uit Tweede Exloermond zijn auto geparkeerd aan de Kosterstraat in Vaassen. Toen de man weer wegwilde rijden zag hij een 81 jarige vrouw uit Vaassen op haar fiets over het hoofd. Het gevolg was dat hij tegen de fiets van de vrouw aanreed. De vrouw schrok en viel van de fiets. De vrouw kwam ongelukkig onder haar eigen fiets terecht met het gevolg dat haar rechter onderbeen verbonden moest worden door ambulance personeel. De vrouw en haar fiets zijn naar huis gebracht. De man had geen schade aan zijn auto


Harderwijk- Diefstal uit auto

Op woensdag 21 mei deed een 35- jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal uit de auto. De diefstal moet zijn gepleegd in de nacht van 18 op 19 mei. De auto stond geparkeerd aan de Scheepssingel. De daders hadden het slot van de auto geforceerd en hebben vervolgens een zonnebril en een tennisracket uit de auto weten te ontvreemden. Schade bedrag onbekend.


Hattemerbroek- Verkeersongeval materieel doorrijden

Een 33- jarige man uit Hattemerbroek deed woensdag 21 mei aangifte van een aanrijding waarbij zijn geparkeerde auto was aangereden. De aanrichter hiervan heeft zich niet gemeld en is dus doorgereden. Het rechterportier van de geparkeerde auto heeft een forse schade opgelopen. Schadebedrag onbekend.


Ermelo- Diefstal uit auto

Op woensdag 21 mei deed een 33- jarige man uit Wezep aangifte van diefstal uit zijn auto. De auto stond geparkeerd aan de Dokter van Dalelaan in Ermelo. De daders hadden het slot geforceerd en zo de auto weten binnen te komen. Uit de auto hebben de daders een laptop weten mee te nemen. Het schadebedrag is onbekend.


Putten- Verkeerscontrole

In de nacht van 21 op 22 mei heeft de politie een toe- en afritcontrole gehouden tussen 02.00 en 04.00 uur. Hierbij zijn zes voertuigen gecontroleerd, deze vertoonden allen geen bijzonderheden.
038-375 10 50 ---- --