Ingezonden persbericht


Persbericht: Seminar Content Management en Portals

Utrecht, 7 mei 2003. CIBIT Adviseurs Opleiders organiseert op donderdag 22 mei het seminar â¤~Content Management & Portals⤮ in Meeting Plaza te Utrecht. Speciaal voor degene die betrokken is bij het creëren, beheren en publiceren van content op Intranet, Internet of Portal. Met een actueel inzicht in de mogelijkheden van Content Management, waarbij expliciet aandacht wordt besteed aan de bijbehorende organisatie en processen als vitale randvoorwaarden voor succesvolle Portals.

Aan de hand van twee aansprekende cases krijgt de deelnemer inzicht in de toegevoegde waarde van Portals en de cruciale rol van Content Management. De cases komen uit de overheid (Ministerie van Economische Zaken) en het bedrijfsleven (Sara Lee/DE), zodat de deelnemer de cases kan relateren aan de eigen situatie. Bovendien is er ruim de gelegenheid om met deelnemers en sprekers van gedachten te wisselen.

Wilt u de mogelijkheden van Content Management en Portals benutten? Via www.cibit.nl vindt u meer informatie over het programma. Voor vragen over het seminar neemt u contact op met Marja Zeldenrijk via telefoonnr.: 030â¤"2308989.

Agenda:
Data: 22 mei
Tijd: 18:00 uur - 22:30
Locatie: Meeting Plaza te Utrecht
Kosten: 60 Euro
Info: www.cibit.nl