Provincie Limburg

Drie bedrijven genomineerd voor de Duurzaam Ondernemen Prijs Limburg Thissen Installatietechniek B.V., Autoschade Peter Brouwers B.V. en Gulpener Bierbrouwerij B.V. maken kans op de Duurzaam Ondernemen Prijs Limburg. Deze drie bedrijven zijn door de jury zorgvuldig geselecteerd uit de 27 bedrijven die zich hebben aangemeld voor de prijs.

De prijs is een initiatief van de Limburgse Milieufederatie in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg en de Provincie Limburg. Met deze prijs beogen de initiatiefnemers dat duurzame ontwikkeling op de agenda van het Limburgse bedrijfsleven komt te staan. Duurzaam Ondernemen staat voor een bedrijfsvoering waarbij de economische positie en winstgevendheid van een bedrijf kan groeien, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van natuur en milieu.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdagmiddag 22 mei a.s. in Roermond op de binnenplaats van het Groen Huis, waar onder andere de Milieufederatie is gevestigd, en het kantoor van de Limburgse Werkgevers Vereniging.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

- jurylid: dhr. L. Zwiers van de Limburgse Werkgevers Vereniging, telefoon (0475) 352 600;

- de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg, Yvonne de Bie, telefoon (043) 350 65 30;

- de Milieufederatie Limburg, Sandra Akkermans, telefoon (0475) 386 410.
13-5-2003 12:50