Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Larcom Groentechniek feliciteert jubilerend Attractiepark Slagharen.

Veertig bomen voor veertigjarig Attractiepark Slagharen.

SLAGHAREN - Met een daverende knal is onlangs in Attractiepark Slagharen tijdens de jubileumviering de nieuwste attractie Free Fall geopend.

Vorige week ging het er iets rustiger aan toe, toen Larcom Groentechniek de directie van Attractiepark Slagharen ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum, 40 bomen aanbood.

De bomen zijn door Larcom Groentechniek geplant in de weiden bij de Wigwamwereld, naast het attractiepark. Het zijn veldesdoorns, die ongeveer 20 m hoog kunnen worden. Over enkele jaren zullen de daar aanwezige Hereford koeien kunnen schuilen onder deze bomen of er een schaduwplek vinden.

Larcom Groentechniek uit Witharen/Ommen verzorgt reeds gedurende vele jaren, met bijna 20 medewerkers, de groenaanleg en het groenonderhoud van Attractiepark Slagharen, de naastgelegen camping, de Wigwamwereld en het Vakantiepark Collendoorn.

In de bijlage ontvangt u een foto, met v.l.n.r. de heer Tieme Mennink, rayonleider Larcom Groentechniek, de heer Jan P. Mauritz, unit-manager Larcom Groentechniek, en mevrouw Henric Bemboom, directeur van Attractiepark Slagharen. Op de achtergrond ziet u één van de geplante veldesdoorns.

Slagharen, 21 mei 2003.

Persdienst Attractiepark Slagharen

Telefoon: 0523-683000

E-mail: secretariaat@attractiepark-slagharen.nl