Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 22 mei 2003

ATP Business Travel ISO gecertificeerd

Sinds 1 februari j.l. is ATP Business Travel in het bezit van een ISO-certificering. Recentelijk werd dit felbegeerde ISO-kwaliteitscertificaat uitgereikt door KPMG Certification. Hiermee is ATP International koploper in de reisindustrie geworden. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het introduceren en implementeren van het NEN-EN-ISO 9001:2000 kwaliteitssysteem voor ATP Business Travel, in navolging van de hercertificering van de overheidsspecialist ATP Government Travel in het najaar van 2001.

Het ISO-kwaliteitssysteem waarborgt de kwaliteit in een organisatie en staat garant voor een continue kwaliteitsverbetering waarbij de behoefte van de klant centraal staat. Dit is een dynamisch proces dat ATP Business Travel, divisie van ATP International - The Advanced Travel Partner, in haar dagelijkse bedrijfsvoering heeft geïntegreerd.

Ondanks de moeilijke maanden in de reisbranche, mede veroorzaakt door de oorlog in Irak en het SARS virus, blijven voor ATP International kwaliteit en het waarborgen ervan hoog in het vaandel staan.

Over ATP International - The Advanced Travel Partner

ATP International, The Advanced Travel Partner, is met een 20-tal vestigingen door Nederland en kantoren in het Verenigd Koninkrijk en België, de op één na grootste zakenreisorganisatie in Nederland. Naast zakenreizen beschikt ATP International over een eigen afdeling groeps-, incentive- en sportreizen en is zij gespecialiseerd in de organisatie van (inter)nationale congressen en vergaderingen. Ook heeft ATP International diverse vakantiereisbureaus en vervult zij in Nederland met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.Ingezonden persbericht