AutoRai

22-5-2003

Fords Centennial extra feestelijk voor Fiesta

In het kader van het Centennial, het honderdjarig bestaan van Ford Motor Company, wordt dit jaar een aantal bijzondere acties ondernomen.

In de catalogus van Ford prijken al diverse Centennial-modellen zonder uitzondering extra aantrekkelijke aanbiedingen met verrassende prijzen en ook op de populaire Fiesta is er zon Centennial uitvoering. Maar dat is niet het enige...

In de eerste plaats is er de Celebration aanbieding. Deze Fiesta Celebration met 1,25i 16V-motor van 51 kW/70 pk (en stuurbekrachtiging, IPS-veiligheidssysteem en twee airbags) is er tijdelijk voor de uitzonderlijke lage prijs van 10.995,-.


1,00 procent rente
Dat is dus niet alles, want vanwege het Centennial wordt deze Fiesta en álle Fiestas tijdelijk met een al even opzienbarende financieringsaanbieding geleverd van 1 procent. Ford en zijn dealers verwijzen naar het eeuwfeest door te spreken van 1,00 procent rente!

Deze 1,00-procent financiering geldt uiteraard ook voor de Fiesta Centennial, die voor de eveneens hoogst aantrekkelijke prijs van 14.995,- voorzien is van een zonder meer feestelijk specificatiepakket: standaard zijn onder meer airconditioning, een radio/cd-speler, lichtmetalen wielen, metallic lak, elektrische raambediening en centrale portiervergrendeling met afstandbediening. Extra feestelijk dus met de 1,00-procent aanbieding.

Ook het Options programma van Ford deelt in de feestvreugde. Dat maakt het mogelijk voor slechts 99,- al een Fiesta te rijden.

Ford maakt een echt feest van het Centennial.