Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 20 mei 2003

Sony Business Devision kiest COMO DV-1394 Pro SDI als aanbevolen uitbreiding voor hun DV Station productie systeem

COMO Computer & Motion GmbH is een Duitse fabrikant van digitale video oplossingen, en heeft onlangs een digitaal-analoog converter, de DV-1394 Pro SDI geïntroduceerd.

Deze DV-1394 Pro SDI converter is geschikt voor het converteren van alle gangbare analoge videosignalen als composite (CVBS), S-Video (Y/C), component (YUV) en serieel digitaal (SDI) naar DV/DVCAM signalen. Behalve de hoge signaal kwaliteit van de DV-1394 Pro SDI, is het grootste voordeel van dit product het flexibele concept, dat de gebruiker in staat stelt om ieder willekeurig ingangssignaal naar ieder willekeurig uitgangssignaal te converteren. De DV-1394 Pro SDI maakt het mogelijk om standaard DV/DVCAM apparatuur te combineren met bijna alle andere videoformaten.

Sony DV Station

Het betaalbare, netwerkgebaseerde AV productie systeem DV Station van Sony is gebaseerd op DV compressie, en standaard uitsluitend met DV I/O uitgerust. Wanneer DV Station zich wil richten op het professionele en industriële marktsegment zal het ook de ingeburgerde formaten als Betacam SP en S-VHS moeten ondersteunen.

Met de keus van Sony voor de COMO DV-1394 Pro SDI is er nu een product beschikbaar dat voldoet aan deze wensen, en tevens tegemoet komt aan de kwaliteit en service die men van Sony verwacht.

Sony DV Station maakt het mogelijk om videomateriaal op te slaan op standaard netwerk servers, waardoor een aantal edit suites gelijktijdig de beschikking hebben over hetzelfde bronmateriaal, en in staat zijn het uiteindelijke resultaat naar meerdere play-out systemen te sturen. Meer informatie over Sony DV station is beschikbaar op www.sonybiz.net

De combinatie van de COMO DV-1394 Pro SDI en Sony DV Station zorgt voor een zeer flexibele en betaalbare oplossing die alle videostandaarden ondersteunt.

Voor meer informatie over de COMO DV-1394 Pro SDI kunt u terecht bij de Nederlandse importeur:

Inside Technology B.V.

Fortranweg 7
3821 BK Amersfoort

Tel. 033 4558524
Fax 033 4558310
Email info@inside.nl

P.S. Mocht u foto's van de Como unit in hogere kwaliteit wensen stuur ons dan even een e-mail


---- --