Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 20 mei 2003

Real Time Video Producer (RTVP) van Dazzle nu leverbaar

De enige tijd geleden door Dazzle aangekondigde Real Time Video Producer (RTVP) is nu leverbaar via de importeur Inside Technology in Amersfoort. Dit externe apparaat is een video montage systeem en het eerste product uit de professionele serie van Dazzle.

Zowel analoog als DV

De RTVP is voorzien van analoge en DV in- en uitgangen, en kenmerkt zich door de externe aansluiting via een firewire interface. Hierdoor is dit video montage systeem gemakkelijk te gebruiken iaan iedere desktop of notebook computer. Voor een zeer aantrekkelijk prijs heeft men een montage systeem waarbij met Adobe Premiere 6.5 tot 10 lagen real-time kan worden gewerkt.

Real-time

Of het nu kleurcorrectie is of titels die over een video project moeten worden geplaatst, 2D effecten of slow motion, al deze zaken zijn in real-time en in meerdere lagen beschikbaar.

Bijgeleverde software

De RTVP wordt geleverd samen met Fast.forward RT ( met Nederlandstalige interface ) het gebruiksvriendelijke capture programma van Dazzle. Met Fast.forward kan videomateriaal gecaptured en getrimd worden en in één keer worden ge-exporteerd naar Adobe Premiere. De volledige versie van Adobe Premiere 6.5 wordt meegeleverd alsmede Borix FX, een software pakket voor het maken van vele effecten . Daarnaast wordt voor het maken van VideoCD en DVD Dazzle DVD Complete de Luxe meegeleverd.

De minimale systeem eisen voor de RTVP is een Pentium IV 1,7 GHz of een Athlon XP 1800 of hoger met min 256 MB geheugen (512 MB wordt aanbevolen) en Windows XP.

De RTVP is verkrijgbaar via de Dazzle DTV partners.

De adviesverkoopprijs bedraagt E 649,00 inclusief BTW.

Meer informatie is eveneens verkrijgbaar via de website www.dazzle-benelux.nl of bij:

Inside Technology B.V.
Fortranweg 7
3821 BK Amersfoort
Tel: 033-4558524
Fax : 033-4558310
E-mail: info@inside.nl
Website : www.inside.nl

P.S. Indien u foto's wilt in hogere kwaliteit of het product zou willen evalueren laat het ons dan even weten.

---- --