Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 22 mei, 2003

ATP international neemt zaken- en sportreisburo in de v.s. over

ATP International heeft het Amerikaanse New Haven Travel overgenomen. New Haven Travel is een zakenreisburo met 6 vestigingen in het aan de Amerikaanse oostkust gelegen New Haven, Connecticut (bekend van de Yale University).

New Haven Travel houdt zich, naast het boeken van zakenreizen, vooral bezig met het boeken van de reizen voor zowel de United States Soccer Federation (USSF) als de Major League Soccer (MLS). De MLS is eigenaar van de Amerikaanse voetbalcompetitie en als zodanig worden de tickets voor alle clubs collectief en vooraf voor het hele seizoen geboekt.

Deze overname past in de strategie van ATP International om de activiteiten op het gebied van sportmarketing en sportreizen ook internationaal uit te breiden. Daarnaast verkrijgt ATP International door de overname van New Haven Travel een introductie in de V.S. van het exclusieve online management- en boekingssysteem voor zakenreizen, ATP Ticket Window.

Over ATP International - The Advanced Travel Partner

ATP International, The Advanced Travel Partner, is met een 20-tal vestigingen door Nederland en kantoren in het Verenigd Koninkrijk en België, de op één na grootste zakenreisorganisatie in Nederland. Naast zakenreizen beschikt ATP International over een eigen afdeling groeps-, incentive- en sportreizen en is zij gespecialiseerd in de organisatie van (inter)nationale congressen en vergaderingen. Ook heeft ATP International diverse vakantiereisbureaus en vervult zij in Nederland met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht