AutoRai

22-5-2003

Schaatsters Sponsorbingo loterij-team kiezen voor MG

De negen schaatsers van het SponsorBingo Loterij-team hebben op vrijdag 16 mei jl. hun nieuwe autos in ontvangst genomen. Deze schaatstoppers zullen hun nieuwe MGs onder andere gebruiken voor hun reizen naar trainingskampen en wedstrijden in Nederland en Europa.

Bij topsport hoort een sportief automerk, en wij zijn verheugd dat het SponsorBingo Loterij schaatsteam heeft gekozen voor MG, aldus Marjolein Goos, Marketing Manager van MG Rover Nederland. Topsporters stellen hoge sportieve eisen en onze MG producten voldoen daar op automobielgebied uitstekend aan.

Overeenkomst
De overeenkomst tussen MG en het SponsorBingo Loterij schaatsteam voorziet onder meer in het fungeren als official car-supplier, terwijl ook op andere gebieden zal worden samengewerkt. In het kader van deze sponsorsamenwerking krijgt de schaatsploeg de beschikking over twaalf MGs. Zo zullen Gianni Romme, Erben Wennemars en Jac Orie in de ruime en comfortabele MG ZT-T rijden, terwijl de overige schaatsers en teambegeleiders de beschikking krijgen over de ultrasportieve MG ZR Le Mans. De overeenkomst is aangegaan tot 1 juni 2006. Nogmaals Marjolein Goos: MG is bij uitstek een automobielmerk dat zich primair richt op sportiviteit. Maar ook andere criteria als veiligheid, styling en comfort staan eveneens hoog in het vaandel.

Reactie Gianni Romme namens alle schaatsers
Uiteraard zijn de schaatsers zeer blij met MG als carsupplier. Gianni Romme namens alle schaatsers: MG is een exclusief en sportief automerk en past zodoende heel goed bij ons team. De combinatie van sportiviteit en grote aandacht voor stijl spreekt mij bijzonder aan. Aangezien schaatsers regelmatig lange afstanden rijden, zoals naar Inzell, Erfurt en de Italiaanse kust, is het belangrijk dat wij beschikken over een comfortabele en sportieve auto. Het is voor een sporter van groot belang dat de reis geen aanslag is op de conditie. Daarnaast heeft een schaatser voldoende ruimte nodig in zijn auto, voor zijn fiets, tassen, slijpblok en ander materiaal. Aan al deze specifieke eisen voldoen de autos van MG!

MG Rijtraining
Ook bij het rijden in een sportieve MG zal training voor de schaatsers weer een rol spelen. Namens MG Rover Nederland krijgen alle schaatsers en teambegeleiders van het SponsorBingo Loterij-team een voortgezette rijopleiding aangeboden op het oefencircuit van de ANWB in Lelystad.