Simac Techniek NV

Simac in 'Global 2000 Program' van Citrix Systems

Citrix channel-lid gaat uitgebreide server-based computing

oplossingen leveren aan grote organisaties

22 mei 2003, Veldhoven, Nederland - Simac kondigt vandaag aan dat het bedrijf als eerste in de Benelux de status van 'Global 2000 Program' partner van Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) heeft verworven. Het Global 2000 Program is ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen en wensen van grote organisaties. 'Global 2000' refereert dan ook aan de primaire focus van het programma, de 2000 grootste organisaties in de wereld.

Het programma is bestemd voor Citrix-relaties die hun sporen hebben verdiend in het bedienen van grote organisaties en ervaring hebben met de verkoop van geïntegreerde oplossingen. Tevens voldoet Simac aan alle kennis, ervarings- en financiële eisen die het programma stelt.

Simac, dat werd opgericht in 1971, biedt Citrix producten en services aan vooraanstaande organisaties in heel Nederland. Het bedrijf sloot zich in 1998 aan bij het Citrix Solutions Network (CSN)-programma, werd in 1999 een Gold Solutions Provider en is recent door Citrix gekozen voor het Platinum programma.

"De toetreding van Simac tot het Global 2000 Program bewijst het succes van het bedrijf bij grote organisaties op het gebied van ontwerpen, implementeren en ondersteunen van Citrix server-based computing producten en -services," aldus Rob van der Hoeven, Regional Managing Director van Citrix Benelux. "Het is fantastisch dat we Simac ook deze erkenning kunnen geven."

"Citrix biedt innovatieve technologie en duidelijke programma's, die een belangrijke bijdrage leveren aan onze bedrijfsdoelen," aldus Wim van der Velden, Director Simac ICT. "We richten ons op server-based computing, omdat dit onze klanten de meest effectieve toegang tot bedrijfstoepassingen biedt, terwijl tegelijkertijd traditionele problemen op het gebied van computerkosten en complexiteit worden opgelost."

"We hebben een intensief traject achter de rug voordat we werden geselecteerd voor het Global 2000 Program," aldus Ed Bezooijen, Manager marketing & communications van Simac. "Voor onze businessdoelstellingen bij grote organisaties hebben wij deze accreditatie hard nodig, omdat het een objectivering is van de prestaties die we leveren in dit klantsegment. "Deelname aan het Global 2000 Program bewijst dat we de nodige gecertificeerde mensen in dienst hebben en het gehele proces van ontwerp en implementatie van ICT-infrastructuurprojecten kunnen managen bij grote organisaties."

Over het Citrix Solutions Network Het Citrix Solutions Network omvat meer dan 6.000 value-added resellers, distributeurs en systeemintegrators over de hele wereld. CSN-leden leveren complete, server-based computing oplossingen en technisch advies, integratie en ondersteuning voor Citrix MetaFrame® software en andere Citrix producten.

Over Simac Simac ICT is een leverancier van infrastructuuroplossingen. In Nederland biedt Simac een compleet pakket services op het gebied van ICT-infrastructuren: consultancy, systeem- en netwerkintegratie, projectmanagement, faciliteitenmanagement, beheerde services, onderhoud, detachering en productlevering. Met dit pakket aan services biedt Simac haar klanten het complete scala aan advies, ontwerp, implementatie en management. Simac levert ICT-infrastructuren met dezelfde vanzelfsprekendheid als waarmee in Nederland gas, water en elektriciteit wordt geleverd.

Citrix®, MetaFrame® en Citrix Solutions Network(tm) zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Citrix Systems, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
---

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simac ICT bv: Ed Bezooijen, manager marketing & communications, tel.: 040-258 27 51.