Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 22-05-2003 Persberichten district Aa en Dommel

VERDACHTE DIEFSTAL PINPAS AANGEHOUDEN, Boxtel

Woensdagmiddag hebben agenten in burger op de Stationsstraat in Boxtel een 23-jarige inwoner uit Veldhoven aangehouden voor diefstal van een pinpas uit een pinautomaat. De man wordt ervan verdacht de pinpas op maandag 7 april jl. te hebben ontvreemd van een 59-jarige Boxtelse bij een bank aan de Stationsstraat. De vrouw stond op dat moment te pinnen, waarna de man haar er op wees dat zij geld op de grond had laten vallen. De vrouw werd hierdoor afgeleid, waarna de man haar pinpas vermoedelijk uit de automaat heeft ontvreemd. Met de gestolen pinpas is diverse keren tevergeefs getracht te pinnen. Van de verdachte waren camerabeelden beschikbaar. De agenten wisten de man aan de hand van deze beelden op te sporen. Hij is aangehouden en inverzekeringgesteld. Bij het regionale opsporingsprogramma `Bureau Brabant` waren m.b.t. deze zaak. een aantal bruikbare tips binnengekomen.

SNELHEIDSCONTROLE N65, Vught

Van woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de N65 in Vught 121 automobilisten bekeurd terzake overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/h. In het totaal zijn 2497 voertuigen gecontroleerd.

LICHTGEWONDE EN GROTE FILE NA KOP-STAARTBOTSING A2, Boxtel

Donderdagmorgen is bij een kop-staartbotsing tussen drie personenauto op de Rijksweg A2 onder Boxtel één bestuurder gewond geraakt. Er ontstond een lange file. De drie auto`s reden op de linkerrijstrook van de A2 in de richting `s-Hertogenbosch en hielden vermoedelijk te weinig afstand. Een 37-jarige bij de aanrijding betrokken automobilist uit Veldhoven werd terplaatse onwel en is met nek- en borstklachten per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch.. Door de aanrijding ontstond een 11 km lange file.

MOTOR SPONTAAN IN BRAND, Sint-Michielsgestel

Donderdagmorgen is spontaan brand ontstaan aan een motorfiets die in een afgesloten schuur aan de Beekkant in Sint-Michielsgestel stond. De brandweer moest de schuur forceren. De motorfiets brandde geheel uit.

GORDELCONTROLE, Vught

Donderdagmiddag zijn bij een controle op het dragen van autogordels aan de Laagstraat in Vught tien automobilisten bekeurd voor het niet dragen daarvan.