Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 22-05-2003 Persberichten district Den Bosch

RIJBEWIJS SNELHEIDSDUIVEL INGEVORDERD, Vlijmen

Woensdagavond is het rijbewijs van een 44-jarige automobilist uit Kaatsheuvel op de rijksweg A59 in Vlijmen ingevorderd wegens te snel rijden. De snelheidsduivel reed 180 km/h waar 120 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

ILLEGAAL KAMPEREN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 40-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats op de Zuiderplasweg in `s-Hertogenbosch bekeurd wegens illegaal kamperen. De man was terplaatse al vaker met een tentje aangetroffen.

VROUW GAAT DOOR HET LINT, Rosmalen

Woensdagmiddag is in het AZC aan de Peter de Gorterstraat in Rosmalen een 33-jarige vrouw aangehouden voor mishandeling. De vrouw die onder behandeling staat van het GGZ was, vermoedelijk doordat zij haar medicijnen niet had ingenomen, door het lint gegaan en had medebewoners geschopt. Medewerkers van het AZC hielden haar in afwachting van de politie in bedwang. Zij is tijdelijk ondergebracht op de PAAZ-afdeling en kon nog niet worden gehoord.

WINKELDIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 81-jarige Bosschenaar bij een supermarkt aan de Helftheuvelpassage in `s-Hertogenbosch betrapt op winkeldiefstal. De man nam diverse boodschappen t.w.v. EUR30,= weg. Hij si aangehouden en proces-verbaal is opgemaakt.