Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 22-05-2003 2e persbericht van donderdag 22 mei 2003

Berichten uit de regio

Helmond: Aluminium weggehaald
Vanaf een bedrijfsterrein aan de Breedijk is ongeveer 400 kilo aluminium weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. In het hek om het terrein is een gat gemaakt, waarna de spullen werden gestolen.

Someren: Insluiper rooft tas leeg
In een bedrijfspand aan de Boerenkamplaan heeft woensdag tussen 8.00 en 17.15 uur een insluiper een tas leeggeroofd. Uit de tas werden twee rijbewijzen, twee paspoorten, een portefeuille en een portemonnee met enkele pasjes en ongeveer 200 euro weggenomen. De insluiper is door een niet-afgesloten deur binnengekomen.

Veldhoven: Rijzadels gestolen
Uit een paardenstal aan de Oude Kerkstraat zijn tussen woensdag 20.00 uur en donderdag 6.30 uur zeven rijzadels weggenomen. Een toegangsdeur werd opengebroken om binnen te komen.

Veldhoven: Bromfietscontrole
Op de Geer is donderdagochtend tussen 8.45 en 11.15 uur een bromfietscontrole gehouden. Vier personen werden bekeurd voor een te hoog vermogen van hun voertuig en één bestuurder voor het niet-verzekerd zijn.

Maarheeze: Inbraak in bedrijf
Bij een inbraak in een bedrijf aan Den Engelsman zijn een laptop, een printer en een aantal bureaustoelen gestolen. Dat is gebeurd tussen zaterdagmiddag en woensdagavond. Het is nog onduidelijk hoe de daders in het bedrijf zijn gekomen.