Nederlandse Vakbond Varkenshouders


Barneveld, 22 mei 2003
Kenmerk: P4266/WGW

Teleporc internetveiling biedt nu ook mogelijkheden voor toeschouwers

Met ingang van heden is het ook mogelijk om wekelijks als toeschouwer "op de tribune" aanwezig te zijn bij de Teleporc internetveilingen. Geïnteresseerden kunnen dan, geheel vrijblijvend, kennis maken met de wijze waarop wekelijks via de veiling varkens worden verhandeld. Bert Hopman, bestuurslid van Teleporc (Internet Schweinebörse Nordwest AG), zegt dat door het bieden van deze mogelijkheid vele potentiële varkenshouders en handelaren alvast kunnen beleven hoe eenvoudig en efficiënt een veiling verloopt.

Geïnteresseerden kunnen zich via de hotline (0049-5491-9665-15) bij een Nederlandssprekende medewerker van Teleporc aanmelden. Men ontvangt daarbij op verzoek een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee men toegang tot het programma verkrijgt.
Het wachtwoord is slechts één veiling geldig. In totaliteit krijgt men de mogelijkheid om 4 keer achtereen, zonder verdere verplichtingen, als toeschouwer mee te kijken. Daarna is het noodzakelijk om zich op de gebruikelijke manier aan te melden.

Omdat het aantal tribune(toeschouwers)plaatsen beperkt is adviseert Bert Hopman om zich zo spoedig mogelijk aan te melden omdat men anders op een wachtlijst wordt geplaatst. Teleporc hoopt dat op deze wijze meer varkenshouders met het verhandelen van varkens en de duidelijke voordelen die het biedt vertrouwt raken.

De veiling wordt wekelijks gehouden op de woensdagmiddag om 14.00 uur.

U vindt Teleporc op internet onder www.teleporc.nl.
---