Ingezonden persbericht

Mailen via internet zonder gebruik van e-mailadressen

2Mail BV opent http://www.2mailer.com

DEN HAAG, 20030522 -- 2Mail BV uit Den Haag presenteert vandaag www.2mailer.com. Via deze pagina kunnen bedrijven online hun mailing opstellen en verzenden naar de digitale postbushouders. Momenteel maken 45000 particulieren en bedrijven via www.2mail.nl gebruik van een digitale postbus welke bestaat uit een persoonlijke internetpagina. Deze pagina wordt opgebouwd aan de hand van de interesses en de persoonsgegevens van de postbushouder. Is een postbushouder op dit moment geïnteresseerd in bijvoorbeeld vakanties, dan kan hij/zij dit aangeven in de digitale postbus die vanaf dat moment wordt gevuld met de betreffende informatie.

Deze pagina wordt opgebouwd aan de hand van de interesses en de persoonsgegevens van de postbushouder. Is een postbushouder op dit moment geïnteresseerd in bijvoorbeeld vakanties, dan kan hij/zij dit aangeven in de digitale postbus die vanaf dat moment wordt gevuld met de betreffende informatie.

Bedrijven selecteren zelf hun doelgroep Bedrijven kunnen via www.2mailer.com zelf hun doelgroep selecteren op interesses, geografische informatie en geslacht Wanneer bijvoorbeeld een reisbureau uit Den Haag besluit een mailing te verzorgen aan alle mensen in Zuid Holland en Noord Brabant, die geïntereseerd zijn in vakanties, kunnen ze via www.2mailer.com deze selectie online uitvoeren. Direct wordt getoond hoeveel 2Mailleden er binnen deze selectie vallen. Het bedrijf kan nu een HTML of ander document uploaden en de mailing is een feit.

Geen e-mailadressen dus geen SPAM Deze nieuwe methode van online mailen brengt een aantal voordelen met zich mee. Belangrijkste is dat dit het eerste system is waarmee bedrijven duizenden mensen kunnen bereiken via internet, zonder gebruik te maken van e-mailadressen. Alle verzendingen zijn webbased en verschijnen in de vorm van een persoonlijke internetpagina. Het te mailen document kan in iedere gewenste vorm worden aangeboden; van HTML document tot flashpresentatie en van streaming video tot Word document. Het systeem maakt geen gebruik van e-mail adressen en is daarom gegarandeerd spamvrij. 2Mail biedt een uitstekend alternatief voor ongewenste mail.Ingezonden persbericht