Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

WINKELDIEFSTAL 's-Heerenberg, Grensstraat Een 63 jarige inwoner uit Zeddam is woensdag aangehouden omdat hij in een winkel 2 rolmaten ter waarde van 44,90 Euro niet afrekende. Hem werd een transactie aangeboden van 115,- Euro.

HENNEPKWEKERIJ Doetinchem, Industriestraat 21 mei In een loods aan de Industriestraat is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn ca. 2500 volgroeide planten aangetroffen en vervolgens vernietigd. Door de Nuon werd een onderzoek ingesteld. Hieruit bleek dat er illegaal stroom was afgetapt. De 21 jarige verdachte is aangehouden en ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

INBRAAK WONING Doetinchem, Bastinglaan 21 mei tussen 07.15 en 17.15 uur Een 63 jarige inwoner uit Doetinchem doet aangifte van diefstal van een videocamera en wat klein geld uit zijn woning. Men heeft een raam opengebroken om binnen te komen.

INBRAAK WONING ] Doetinchem, Varsselveldseweg 21 mei tussen 17.00 en 18.00 uur Uit de woning van een 30 jarige inwoonster uit Doetinchem zijn twee paspoorten, gouden sieraden en kentekenbewijzen weggenomen. Men heeft een deur geforceerd.

INBRAAK WONING Doetinchem, Wilhelminastraat 21 mei tussen 17.45 en 18.45 uur Ontvreemd uit de woning van ee n30 jarige inwoonster uit Doetinchem: een horloge, een armband en ongeveer 20 Euro. Er is een bovenlicht opengebroken om in de woning te komen.

INBRAAK IN AUTO'S 's-Heerenberg, Ganzepeppel, Het Klooster, Kornhorst Bij autoinbraken in de nacht van woensdag op donderdag zijn 3 autoradio cd-spelers, een GSM, een zonnebril, een brillekoker en twee flesjes parfum weggenomen. Op de Ganzepeppel werd een autoportier geforceerd. Op Het Klooster is een autoruit vernield. Op de Kornhorst werd een slot geforceerd

SNELHEIDSOVERTREDING Silvolde, Berkenlaan 21 mei omstreeks 07.00 uur Op de Weg van Dinxerplo - Ulft reed een 23 jarige inwoonster uit Dinxperlo met zeer hoge snelheid over de 80 km/weg. De bestuurster had niet in de gaten dat de politie achter haar reed en bleef hard rijden. Op de Berkenlaan in Silvolde werd haar een stopteken gegeven. Uit metingen is gebleken dat zij 125 km/u reed. Hiervoor wordt proces verbaal opgemaakt.

EINDE BERICHTEN