Politie ZeelandO-3409-2003 AANRIJDING


Op de rotonde Paasdijkweg/Engelaarsdijk te Poortvliet zijn donderdagmorgen rond 09.15 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 65-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Paasdijkweg, komende uit de richting Poortvliet, en wilde de rotonde oprijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een bedrijfsauto, bestuurd door een 39-jarige plaatsgenoot. De bedrijfsauto kon op eigen gelegenheid verder rijden, de personenauto moest worden weggesleept. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.Z-3410-2003 AANRIJDING


Op de Grote Kreekweg te Hulst vond donderdagmiddag 15.45 uur een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.
Een bromfietsster uit de gemeente Hulst (leeftijd onbekend) had bij het oversteken van de Grote Kreekweg een van links komende personenauto, bestuurd door een 28-jarige plaatsgenote, over het hoofd gezien en botste op de auto. De bromfietsster liep hierbij een pijnlijke vinger op, de automobiliste klaagde over rugpijn. Beiden gingen voor onderzoek naar de huisarts.O-3411-2003 FIETSER GESCHEPT


Een 38-jarige fietser uit Goes is donderdagmiddag in zijn woonplaats ten val gekomen nadat hij was geschept door een personenauto.
Een 62-jarige automobilist uit Yerseke reed over de rotonde aan de Piet Heinstraat en verleende bij het verlaten van de rotonde geen voorrang aan de fietser. De fietser werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Uit navraag bleek dat hij een pijnlijke knie had opgelopen bij zijn val. De auto had geen zichtbare schade, van de fiets was de voorband krom.O-3412-2003 HORECAONDERNEMERS BEKEURD


Tegen twee horeca-ondernemers uit Tholen (stad) is proces-verbaal opgemaakt voor het overschrijden van de geluidsnormen.
Dit vond plaats in het kader van een project dat loopt in Tholen (stad) omtrent de overlast van horeca en horecabezoekers. De ondernemers zijn afgelopen week in kennis gesteld dat er proces-verbaal opgemaakt zal worden en dat de gemeente bestuursrechtelijke maatregelen gaat treffen bij voortduring.


O-3413-2003 DODE KAT

In Sint Maartensdijk is donderdagmorgen een dode kat gevonden.
De kat werd door de eigenaresse dood aangetroffen in de Bloemenlaan. Vermoedelijk is de kat vergiftigd.