Politie ZeelandZ-3414-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN HEKWERK

Op de Sint Maartenlaan te Axel is woensdagavond rond 21.00 uur een 28-jarige man uit Roosendaal met zijn auto tegen een hekwerk gereden.


De man was vanuit de Hulsterseweg de Sint Maartenlaan ingereden waarbij hij vermoedelijk te hard door de bocht reed. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur, raakte in de rechterberm en reed na een stuurcorrectie aan de linkerzijde tegen de stoep. In plaats van het rempedaal in te trappen, trapte hij op het gaspedaal in en kwam vervolgens tegen een hekwerk tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte flink beschadigd.
O-3415-2003 AANRIJDING KRUININGEN

Op de kruising Zanddijk/afrit A58 in Kruiningen zijn donderdag rond 15.15 uur twee auto's total loss geraakt bij een aanrijding. Een 75-jarige vrouw uit Yerseke raakte gewond en werd met gekneusde ribben en een pijnlijke nek opgenomen in het ziekenhuis.


De 75-jarige vrouw reed in haar auto over de Zanddijk en kreeg op de kruising met de afrit van de A58 geen voorrang van een 56-jarige automobilist uit Zierikzee en werd in de flank aangereden. De 56-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij. In eerste instantie was ook de traumaheli gewaarschuwd maar deze werd afgezegd.
W-3416-2003 VERKEERSCONTROLE MIDDELBURG


In Middelburg werd donderdag op twee locaties een verkeerscontrole gehouden waarbij voor diverse overtredingen bekeuringen werden uitgedeeld.
Tussen 15.30 uur en 18.00 uur werd gecontroleerd op de Stromenweg, tussen 19.00 uur en 21.00 uur vond de controle plaats op de Torenweg.
In totaal werd van 11 bestuurders een blaastest afgenomen, hierbij werden geen overtredingen geconstateerd. Verder werden de volgende bekeuringen uitgedeeld:
3x voor het niet dragen van de autogordel, 12x overschrijding vermogen bromfiets, 7x voor het niet bij zich hebben van het rijbewijs, 1x voor het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs, 1x voor geen kentekenplaat, 1x voor geen APK, 1x voor te hard rijden, 1x voor het voeren van verkeerde verlichting, 2x voor gele platen op een bromfiets, 1x geen bromfietsverzekering, 1x geen bromfietscertificaat en 1x voor wet gevaarlijke stoffen.
Politie Zeeland