P E R S B E R I C H T

Zaandam, 23 mei 2003

PontEecen wordt PontMeyer

PontEecen, de meest vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw, heeft haar naam gewijzigd in PontMeyer. Hiervoor hebben de aandeelhouders gisteren hun goedkeuring gegeven tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

PontMeyer heeft een vooraanstaande positie op de Nederlandse markt van hout en materialen voor de bouw en geniet grote naamsbekendheid. Het landelijk dekkend netwerk van PontMeyer sluit aan op de landelijke activiteiten van de grotere Nederlandse bouwbedrijven. In totaal bestaat het netwerk van handelsbedrijven uit 55 vestigingen.

Omdat binnen de kernactiviteit de handelsbedrijven inmiddels bijna allemaal onder de naam PontMeyer opereren, was het voor de herkenbaarheid van de groep een logische stap om ook de naam van de groep te wijzigen in PontMeyer.

"Door de naamsverandering in PontMeyer denken we als groep te kunnen profiteren van het sterke merk dat PontMeyer is. Daarnaast kunnen we nu echt als één onderneming naar buiten toe treden. Dat zal de herkenbaarheid voor onze klanten ten goede komen", aldus bestuursvoorzitter Frank van Zanten.

Profiel
PontMeyer N.V. is de meest vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1500 medewerkers in dienst, verspreid over 81 vestigingen in Nederland. PontMeyer streeft ernaar een toonaangevende, innovatieve leverancier te zijn voor bouwend Nederland.

PontMeyer N.V. heeft in het jaar 2002 een omzet behaald van EUR 409,9 miljoen (2001: EUR 462,4 miljoen) en is genoteerd aan de incourante markt.

/ / / / / / /

Voor nadere informatie:
De heer drs. F.A. van Zanten / de heer J.P. Kruijer RA Telefoon: 075 - 653 62 34