HUMANIQUE

Humanique levert salarisinformatie Nationale Inkomenstest SBS6

Actueel en betrouwbaar salarisadvies van Humanique nu ook via SMS voor een breed publiek toegankelijk

Rotterdam, 23 mei 2003 - Humanique, de leverancier van Human Resources web services, verzorgt tijdens de live TV uitzending van De Nationale Inkomenstest real-time en interactief de salarisinformatie. Deelnemers aan de test beantwoorden middels SMS een aantal multiple choice vragen. Op basis van deze antwoorden wordt de betreffende deelnemer verteld hoe zijn inkomen zich verhoudt tot dat van zijn collega's. De gebruikte salarisinformatie is gebaseerd op www.actualsalary.com van Humanique en de Eprom methode voor functiewaardering.

Naast het salarisonderdeel van de test verzorgt Humanique na de uitzending meer gedetailleerde salarisinformatie in de vorm van een salarisindicator als onderdeel van de website
www.sbs6.nl/denationaleinkomenstest. De salarisindicator biedt gratis een marktconform salarisadvies op basis van de huidige functie van de bezoeker. P&O professionals en werkgevers kunnen hier ook terecht voor professioneel beloningsadvies.

'Humanique heeft het afgelopen jaar een enorme groei in marktaandeel doorgemaakt, waardoor ons bereik zowel qua diepte als het aantal metingen enorm is gegroeid. De keuze van SBS6 voor Humanique bevestigt de betrouwbaarheid en toepasbaarheid van onze informatie' aldus Jeroen Schmit, directeur van Humanique. 'ActualSalary is breed inzetbaar als instrument op het gebied van beloning. Onze salarisindicator en professionele beloningsrapporten zijn hier al goede voorbeelden van. De test voor SBS6 is daar een mooie aanvulling op'.

De Nationale Inkomenstest wordt op 27 mei 2003 vanaf 20.30 uur live uitgezonden op SBS6. Tijdens de uitzending zal door middel van een test duidelijk worden of de Nederlander op een juiste manier met zijn geld omgaat.

Over ActualSalary
ActualSalary is de online salarisadviseur van Humanique. Deze service levert onder meer professioneel salarisadvies in de vorm van een beloningsrapport voor circa 200 veelvoorkomende functies in Nederland. Het beloningsrapport is een effectief middel bij werving en salarisonderhandelingen. Zie ook www.actualsalary.com.

Over Humanique
Humanique is een leverancier van Human Resources web services. De online diensten worden onder andere geïntegreerd in carrière websites, HR softwareoplossingen en intranetten. Behalve van ActualSalary is Humanique ook leverancier van Recruitery, de online recruiter van Humanique. Zie ook www.humanique.com.

Voor meer informatie
Humanique
Jeroen Schmit

06-26216228 / 010-4363144
jeroen@humanique.com

De Nationale Inkomenstest: www.sbs6.nl/denationaleinkomenstest ActualSalary: www.actualsalary.com

23 mei 03 09:38