Microsoft Certified Business Solutions Partner Connor Software opent vestigingen in Duitsland en Engeland

Internationale ondersteuning voor de automobielbranche en PSA

Barneveld, 23 mei 2003 - Microsoft Certified Business Solutions Partner Connor Software heeft nieuwe vestigingen geopend in Duitsland en Engeland. Vanuit deze vestigingen - en vanuit de bestaande in Nederland en België - levert Connor bedrijfsbrede oplossingen gebaseerd op Microsoft Business Solutions-Axapta en aanvullende modules die door het bedrijf zelf zijn ontwikkeld.

Connor Software heeft branchespecifieke modules ontwikkeld voor Microsoft Business Solutions-Axapta. Zo wordt ten behoeve van de automobielindustrie in de Connor-module International Distribution & Logistics gezorgd voor integratie met het elektronische bestelsysteem voor de autobranche TECCOM en de oplossing Infolog Slim-4 voor voorraadoptimalisatie. Verder zijn onder andere werkplaats- en garantieclaimadministratie, telesales en backorderhandling toegevoegd. De Professional Services Administration-module van Connor biedt naast een naadloze integratie met Microsoft Project tevens o.a. contractregistratie, workflowmanagement, support & helpdesk en uren/onkosten-registratie.

"Het merendeel van onze bestaande klanten opereert internationaal", zegt Ben van der Laan, Group Sales & Marketing manager van Connor Software. "Bij deze organisaties bestaat de vraag naar een generieke internationale ondersteuning. Met vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland en Nederland kunnen we hen op een kwalitatief gelijkwaardig niveau optimaal ondersteunen in de belangrijkste Europese markten. Onze dienstverlening strekt zich uit van levering en implementatie van de software-oplossing, via levering van de infrastructuur tot en met gebruikersondersteuning, beheer en monitoring van het geheel. Omdat wij ons positioneren als Axapta Competence Center willen we op alle terreinen voldoende kennis in huis hebben. Dit is ook de voornaamste reden voor onze software development-vestiging in Denemarken, de bakermat van de Microsoft Business Solutions-oplossingen.

Connor Software
Connor Software is een onafhankelijke onderneming die door middel van software, hardware en ervaren consultants middelgrote ondernemingen helpt om hun doelstellingen te bereiken. Met kantoren in België, Nederland, Duitsland en Denemarken worden ook internationale projecten op een professionele wijze aangepakt. Connor Services is het deel van de Connor organisatie dat de voor software oplossingen zo broodnodige infrastructuur organiseert en monitort. Denk hierbij aan hardware, systeem- en backup software, beveiligingssoftware en communicatie tussen filialen. Meer informatie is te vinden op www.connor.nl.

Microsoft Business Solutions
Microsoft Business Solutions, een divisie van Microsoft, biedt een reeks geïntegreerde end-to-end businessapplicaties en -diensten. Deze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om kleine, middelgrote en grote bedrijven te verbinden met klanten, medewerkers, partners en leveranciers. De applicaties van Microsoft Business Solutions optimaliseren zakelijke processen voor financiën, analyse, human resources management, e-commerce, productie en retail management. De oplossingen bieden complete inzichten die de basis leggen voor zakelijk succes.