Gemeente Woudenberg


Prangelaar doet mee aan Zomerschoon

WOUDENBERG, 20 mei 2003 Basisschool Prangelaar aan de Frans Halslaan doet op vrijdag 23 mei 2003 mee aan de Actie Zomerschoon. Eenendertig leerlingen van groep 7 van de basisschool gaan vrijdag de buurt schoonmaken. Ook de plaatselijke ANBO gaat vrijdag aan de slag rondom Sportzaal Wielewaal.

De Actie Zomerschoon is enkele jaren geleden gestart. De actie is onder andere bedoeld om aandacht te vragen voor het vele zwerfvuil dat langs de straat, op de pleinen en in de bermen ligt. Met elkaar moeten we proberen dat zwerfvuil tegen te gaan. Een schone woonomgeving is in het belang van iedereen.

De gemeente ondersteunt deelnemers aan de Actie Zomerschoon met materiaal; vuilniszakken en werkhandschoenen worden beschikbaar gesteld. Het ingezamelde vuil wordt op maandag 26 mei opgehaald.

Speelveldjes
De gemeente Woudenberg vraagt met name aandacht voor de speelveldjes in de gemeente. De omwonenden wordt gevraagd om met elkaar de speelveldjes schoon te maken.

Informatie
Particulieren (of verenigingen) die mee willen doen aan de Actie Zomerschoon, kunnen contact opnemen met de gemeente Woudenberg: 033-2869184 (mevrouw S. Jong).