Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top

Datum: 23 mei 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


23 mei 2003


Epe- Diefstal auto

Op donderdag 22 mei deed een 54- jarige vrouw uit Emst aangifte van diefstal van haar auto, een zwarte jeep, merk Nissan, type Y60A, kleur zwart en kenteken VV-LH-04. De auto stond geparkeerd aan de Europalaan in Epe. De auto is op donderdag 22 mei tussen 12.45 en 15.30 gestolen. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Tel: 0900-8844.


Wezep- Snelheidscontrole

Op donderdag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden aan de Stationsweg in Wezep. In totaal zijn er 942 voertuigen gecontroleerd, hiervan waren er 52 van in overtreding. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/per uur.


Elburg- Diefstal uit auto

Op donderdag 22 mei deed een zevental personen uit Elburg aangifte van diefstal uit hun auto. De auto's stonden geparkeerd aan de Arent Toe Boecolaan, Lange Wijden, Luttekenstraat, Huikenstraat, Weitakkerstraat en de Vackenordestraat in Elburg. Dit feit moet zijn gebeurd in de nacht van 21 op 22 mei.
Bij verschillende auto's waren de portieren geforceerd. Uit de auto's werden radio's, radio/cd- spelers, kleingeld, een telefoon en cd's weggenomen. Het totale schadebedrag is onbekend.


Putten- Verkeersongeval met letsel

Donderdag 22 mei vond er een verkeersongeval met licht letsel op de kruising Brinkstraat/Klaasbosstraat in Putten plaats. Een 42- jarige automobilist, die van links kwam, gaf geen voorrang aan de 30- jarige fietser en dit leidde tot een aanrijding. De fietser is met licht hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht en daar verder behandeld.


Ermelo- diefstal uit bedrijf

Een 35- jarige man uit Ermelo deed donderdag 22 mei aangifte van diefstal uit verschillende horecagelegenheden die gevestigd zijn in 1 gebouw. De diefstal moet zijn gepleegd in de nacht van 21 op 22 mei. Dit gebouw ligt aan de Stationsstraat in Ermelo. De daders zijn via het dak binnen gekomen en hebben vervolgens de deuren van de verschillende gelegenheden geforceerd Eenmaal binnen hebben de daders gokkasten gekraakt en hebben geld uit een kassalade ontvreemd. Het totale geldbedrag is onbekend.


Harderwijk- Diefstal uit school

Een 42- jarige man uit Harderwijk deed donderdag 22 mei aangifte van diefstal uit een school aan de Vondellaan te Harderwijk. De daders zijn in de nacht van 21 op 22 mei via een raam naar binnen weten te komen en hebben vervolgens 3 computers weten te ontvreemden uit het gebouw. Het schadebedrag is onbekend.










038-375 10 50 ---- --