Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 23-05-2003 10.45 uur Berichten van vrijdagmorgen
Dirk Neef, 0522 - 27 4015 of 06 - 51 557 950

Persvoorlichting tot maandagmorgen 08.00 uur door Dirk Neef

Alcohol in het verkeer
EMMEN - Op de Hondsrugweg in Emmen hield de politie donderdagavond een 35 jr. automobilist uit die plaats aan. De man had gedronken. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van ongeveer 0,55 promille.

MEPPEL - In de nacht van donderdag op vrijdag hield de politie in Meppel een 37 jr. automobilist uit die plaats aan. De man reed in zijn auto over de Markstraat en hij had gedronken. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van ongeveer 1 promille.

Inbraak bedrijf
HOOGEVEEN - Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een bedrijf aan de Edisonstraat in Hoogeveen. Men kwam binnen door een raam te forceren. Het is nog niet bekend of er iets uit het pand is gestolen.

Illegaal plakken
ASSEN - Op de Rolderstraat in Assen hield de politie in de nacht van donderdag op vrijdag vier jongemannen, in leeftijd variërend van 19 t/m 25 jr., aan die zonder vergunning posters aan het plakken waren. De verdachten, afkomstig uit Stadskanaal en Nieuw Buinen, kregen een proces-verbaal en de posters en het plakmateriaal werden in beslag genomen.