EUROTOPPING TRADERS BV

Samenwerking Intal BV en Eurotopping Traders BV

Handelshuizen Intal BV en Eurotopping Traders BV hebben afgelopen donderdag 22 mei een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Intal BV, 30 handelaren, en Eurotopping Traders BV, 5 handelaren, zullen hun krachten bundelen in het faciliteren van professionele handelaren.

De heer W.J van Veen, directeur van Eurotopping Traders BV, denkt door samenwerking met Intal BV de drastisch dalende inkomsten voor handelaren een halt toe te roepen, ondanks de aanhoudende malaise op de beurzen. 'Tientallen onafhankelijke kantoren proberen geld te verdienen op lokale markten waar op dit moment weinig tot geen retailactiviteiten plaatsvinden. De enige oplossing voor de teruglopende omzetten is nauwere samenwerking tussen deze marktpartijen.'

Volgens de heer Van Veen is er geen toekomst weggelegd voor lokale marketmakers als gevolg van de hoge tarievenstructuur van zowel clearingbanken als Exchanges. Slechts schaalvergroting geeft marketmakers inspraak.

De heer T.G.E.M. van Heur, algemeen directeur van Intal BV, geeft aan dat de samenwerking met Eurotopping Traders BV past in haar strategie om op flexibele basis professionele handelaren te faciliteren op diverse Europese beurzen.

In de huidige marktstructuur maken dataleveranciers handig gebruik van de expertise van handelaren, die alleen geĂŻnteresseerd zijn in het verhandelen van aandelen, opties en futures. Het gezamenlijk inkopen brengt significante kostenbesparingen met zich mee waardoor een betere verhouding ontstaat tussen kosten en baten.

De heren Van Heur en Van Veen zijn van mening dat door dit initiatief meerdere organisaties zullen volgen.

Voor inlichtingen en verdere informatie kunt u contact opnemen met Eurotopping Traders BV
De heer W.J. van Veen
Singel 373 III
1012 WL Amsterdam
T : 020-423 61 79
F : 020-423 61 82
I : info@eurotopping.com

23 mei 03 12:19