Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig brengt nieuws "from all over the world".

23/05/2003

Tildonk, 23 mei 2003
Het aprilnummer van Paard & Rijtuig brengt zijn lezers reportages over menners en rijtuigen van Torhout tot Florida.
Onze redactie bracht een bezoek aan de koetsenverzameling en het museum van bekende traditiemenner Daniël Vereenooghe uit het West-Vlaamse Torhout. Daniël draait al meer dan 30 jaar mee in de aangespannen sport en heeft dan ook veel verhalen te vertellen.

In Florida staat ook een koetsenverzameling om u tegen te zeggen, namelijk deze van Gloria Austin. Wij namen er voor u een kijkje en nemen u mee op wandeling door het Austin Carriage Museum in Weirsdale.

Op dezelfde plaats werden onlangs alle rijtuigen uit de Phaëton-familie voorgesteld aan een geïnteresseerd publiek. Wij waren er ter plaatse bij om voor u verslag uit te brengen over deze unieke manifestatie.

Onze medewerker Manu De Meulenaer nam dan weer deel aan een heel aparte menwedstrijd in Engeland voor menners van brouwerijen. Hij kwam, zag en overwon er het Britse menteam uit London.

In een nieuwe rubriek "From all over the world", brengt Paard & Rijtuig nieuws uit alle werelddelen. Onze correspondenten in Duitsland, Engeland, Amerika en Australië schrijven in hun eigen taal over wat er bij hen op het gebied van aangespannen rijden gaande is.

Bij dit alles vindt u ook nog het verhaal van de spannende ontknoping van de FEI World Indoor Cup in Göteborg.

Tenslotte vindt u in dit nummer de vaste rubrieken met kort mennieuws, zoekertjes en de menkalender voor het wedstrijd- en recreatieseizoen.

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België en 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van ondervermelde rekeningen.
U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 6,00 euro op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 5,00 euro per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15
B-3150 Tildonk
België

Tel. +32 (0)16/60 54 26
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

paardrijtuig@pi.be