Persberichten - 23/05/2003

Nieuwe Punch International website gaat live

De nieuwe, herwerkte Punch International website, www.punchinternational.com, is vanaf vandaag online. Met deze nieuwe website wil Punch aandeelhouders, media en het grote publiek actuele informatie over haar organisatie en activiteiten en die van haar business units verschaffen.

Op de nieuwe site kan men feiten en cijfers controleren, rapporten en persberichten downloaden, de laatste nieuwsberichten lezen, ons internationale netwerk contacteren, kortom, geïnformeerd blijven over allerlei interessante gebeurtenissen. Bovendien fungeert de site als portaal vanwaar er naar de websites van de verschillende Punch International business units gelinkt wordt: Punch Metals, Punch Plastics, Punch Assemblies, Strobbe Graphics, Xeikon International en Advantra.

De aantrekkelijke interface helpt bezoekers om snel en intuïtief die informatie te vinden die ze zoeken. Punch International verbindt er zich toe om de website zo actueel mogelijk te houden, en zal verschillende onderdelen uitbreiden met meer bevattelijke cijfers en informatie.
Het recent gepubliceerde Punch International 2002 jaarverslag kan vanaf de nieuwe website gedownload worden.

Over Punch International Punch International, opgericht in 1982, is een Vlaamse industriële groep die actief is in de elektronica industrie. De voorbije jaren heeft Punch de evolutie doorgemaakt van een producent van elektronische componenten tot een bedrijf waarbinnen technologie en onderzoek en ontwikkeling een vooraanstaande plaats innemen. Punch spitst zich toe op het aanleveren van totaaloplossingen. Enerzijds opereert Punch als onderaannemer met op maat gesneden dienstverlening voor de televisie-industrie, en voor bedrijven actief in de consumentenelektronica en gespecialiseerde communicatietechnologie. Anderzijds levert Punch totale systemen, service en verbruiksgoederen aan industriële eindklanten in de grafische industrie. Punch streeft ernaar om met totale oplossingen tegemoet te komen aan de klantenvereisten op gebied van kwaliteit, kosten, levering en dienstverlening. Haar missie daarbij is: "the art of making our customers' life easy". Punch stelt wereldwijd ca. 3000 mensen te werk in 22 productie-eenheden, gespreid over Europa, Azië en Amerika. In 2002 realiseerde Punch een omzet van EUR 172 miljoen, en een interne groei van 15,7 %. Punch International staat sedert 1999 genoteerd op de beurs van Brussel, nu Euronext, en maakt er deel uit van de NextPrime index.

Bron: Punch
Provider: Euronext Brussels