Ingezonden persbericht


Persbericht

Neopost B.V. versterkt top van organisatie
met drie nieuwe medewerkers

Almere, 23 mei 2003 - Neopost B.V. - Nederlandse dochteronderneming van Europees marktleider op het gebied van post- en documentverwerking Neopost SA - heeft onlangs de top van haar organisatie versterkt met drie nieuwe medewerkers. Patrick Schaap (32) is in de functie van Controller toegetreden tot het management van Neopost B.V. Daarnaast geeft hij leiding aan de elf medewerkers van zowel de financiële als contractadministratie en is hij verantwoordelijk voor het planning- en controlproces.

Voor zijn indiensttreding bij Neopost was Patrick Schaap werkzaam bij Dell Computer Benelux als sales controller voor Home & Small Business Benelux. Daarvoor heeft hij verscheidene functies gehad bij Lucent Technologies.

Annemieke Limburg (32) gaat zich in de functie van Marketing Manager onder meer richten op de verdere marktpositionering van Neopost B.V. Zij was voorheen werkzaam bij KPN waar zij zich voornamelijk bezig hield met International Business Development en marketingstrategie op het gebied van nieuwe media. Daarvoor was zij werkzaam in verschillende marketingfuncties bij een internet bedrijf en Lotus IBM.

Tilly de Meere (48) is aangetrokken als Manager Telebusiness en zal de afdeling doorstarten en professionaliseren. Tilly de Meere heeft ruime ervaring op dit gebied. Zij is twee jaar werkzaam geweest als senior consultant bij BSC Interim & Advies. Daarvoor werkte zij als Operations Manager van het TeleWeb Center voor Xerox Nederland BV en als Site Manager HR van het TeleWeb Center Xerox België.

Victor Dake, Managing Director van Neopost B.V. stelt: "De aanstellingen zijn geheel in lijn met de groeistrategie van Neopost. We streven ernaar om onze huidige positie op het gebied van mailoplossingen te verstevigen. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Patrick Schaap als Annemieke Limburg en Tilly de Meere met hun specialistische kennis en ervaring een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie."

Neopost B.V. - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere.
Telefoon: 0800 - NEOPOST (6367678)
E-mail: informatie@neopost.nl, website: www.neopost.nl

Over Neopost B.V.
Neopost B.V. is toonaangevend leverancier van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. De organisatie biedt - ongeacht de specifieke business - een op maat te maken totaaloplossing en zet hierbij apparatuur en postkamermeubilair in die de vereiste ondersteuning leveren om binnen iedere organisatie de performance én klanttevredenheid te maximaliseren. Neopost B.V. is gevestigd in Almere en onderdeel van het beursgenoteerde, Franse Neopost SA.

De Neopost Group is Europees marktleider op het gebied van documentverwerking en neemt wereldwijd een toonaangevende tweede positie in. Dankzij de jarenlange, succesvolle samenwerking met haar internationale netwerk van 90 distributeurs en officiële partners levert Neopost maatwerk aan meer dan 800.000 klanten in 70 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en er zijn diverse verkoop- en productievestigingen in België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Japan, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Nadere informatie over Neopost is beschikbaar op: www.neopost.nl.

Voor redactionele informatie en/of fotografie: Ref: Pb0403 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 366 3034, fax: 055 - 360 2661, e-mail:prinflux@cs.com