Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-05-2003 Mediaberichten 23 mei (16.00 uur)

Inbraak postagentschap / winkel

BAARLO In de nacht van donderdag op vrijdag hebben onbekenden ingebroken in een winkel c.q. postagentschap op de Grotestraat.

Na het forceren van de toegangsdeur van de winkel hebben de verdachten tevergeefs geprobeerd de kluis van het postagentschap te forceren. Bij de inbraak zijn vervolgens een aantal fax-apparaten en enkele dicteermachines ontvreemd. Uit de winkel is een aantal exclusieve pennen, agendas en telefoonkaarten ontvreemd. De totale waarde van de buit is net als de hoogte van de aangerichte schade op dit moment niet bekend.

Diefstal crossmotoren

GENNEP In de nacht van donderdag op vrijdag zijn uit een garage aan de Nijmeegseweg twee nagenoeg nieuwe crossmotoren van het merk KTM gestolen. De deur van de schuur waar de motoren stonden geparkeerd werd geforceerd. De afgesloten motoren zijn vervolgens vermoedelijk een stuk over de weg geduwd om daarna ingeladen te worden. Behalve de motoren werd ook gereedschap, motorkleding en helmen ontvreemd. De totale waarde van de buit en de aangerichte schade is op dit moment nog niet bekend.