Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 23-05-2003 Persberichten district De Leijgraaf

Mishandeling, Veghel

Donderdagavond is op de Dennelaar in zijn woonplaats Veghel een 45-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van een 12 jarige jongen. De jongen was met een aantal vriendjes aan het voetballen waaronder een zoontje van de verdachte. Toen de verdachte thuis kwam hoorde hij dat zijn zoontje weer eens gepest was. De man is daarop naar buiten gegaan en heeft de 12 jarige jongen opeen pijnlijke wijze vastgepakt.

Doorgereden na ongeval, Veghel

Een nog onbekende automobilist is donderdagavond na een verkeersongeval op de Frisselsteinstraat in Veghel doorgereden. Bij het verkeersongeval zijn twee 11-jarige meisjes uit Veghel gewond geraakt en in het ziekenhuis behandeld. Beide meisjes reden rond 19.00 uur naast elkaar over genoemde straat. Ter hoogte van de inrit naar de parkeerplaats van TPG-post reed de bestuurder van een groene Volkswagen Golf zo dicht langs het tweetal dat hij een van beiden raakte. Beide fietssters kwam daardoor ten val.

Belediging, Zeeland

Donderdagavond is aan de Kerkstraat in zijn woonplaats Zeeland een 23-jarige man aangehouden op verdenking van belediging. Politiemensen waren bezig met een verkeerscontrole en werden daarbij door de voorbijkomende verdachte uitgescholden. Tijdens zijn transport naar het politiebureau bedreigde hij de politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal, Uden

In een winkel aan de losplaats in Uden is vrijdagmorgen een 43-jarige Udenaar aangehouden. Hij had een fles crèmespoeling ter waarde van 3,49 euro in zijn binnenzak gestopt omdat hij die te duur vond. De boete die de man voor dit feit opgelegd kreeg bedroeg 115 euro.