Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 23-05-2003 Politieberichten district Aa en Dommel

Verdachten aangehouden na woningbrand, Boxtel

De politie heeft donderdagmiddag een 21-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden op verdenking van haar betrokkenheid bij de brandstichting in een woning aan de Baanderherenweg in Boxtel op donderdagmiddag. Later op de avond is de 25-jarige bewoonster van de uitgebrande woning eveneens op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting aangehouden. Beide verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Geldboete geïnd Liempde

Donderdagavond tegen middernacht liepen een 32-jarige Schijndelse en een 32 jarige Eindhovenaar over de Rijksweg A2. Controle wees uit dat zij wegens gebrek aan benzine te voet naar een pompstation waren geweest om brandstof te halen. Bij het natrekken van hun persoonsgegevens bleek dat beiden bij Vrouwe Justitia nog in het krijt stonden. De man zette het bij het horen daarvan op een lopen en kon niet meer worden achterhaald. De vrouw is aangehouden. Nadat zij haar openstaande boete van 250 euro had betaald is zij weer in vrijheid gesteld.

Rijbewijs ingevorderd, Helvoirt

In de nacht van donderdag op vrijdag is van een 55-jarige inwoner van Vught het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Giersbergsebaan in Helvoirt en verkeerde behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank.

Rijbewijs ingevorderd, Helvoirt

In de nacht van donderdag op vrijdag is van een 29-jarige inwoner van Bergschenhoek het rijbewijs ingevorderd. De man reed op een landbouwtrekker over de Distelberg in Helvoirt. Hij had behoorlijk in het bekende alcoholglaasje gekeken.