Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 23-05-2003 Politieberichten district Den Bosch

Winkeldiefdiefstal, Den Bosch

Donderdagmiddag is op de Hinthamerstraat in zijn woonplaats `s-Hertogenbosch een 24-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van twee T-shirts ter waarde van ongeveer 60 euro per stuk uit een winkel aan genoemde straat. Het alarm ging af toen hij de winkel verliet. Winkelpersoneel ging hem achterna en wist hem aan te houden. Tijdens het wachten op de politie bedreigde hij het personeel en vloog een van hen naar de keel bij een poging te ontsnappen. De man is door de politie overgenomen en ingesloten.

Huiselijk geweld, Den Bosch

Donderdagavond heeft de politie in zijn woning in `s-Hertogenbosch een 60-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 41-jarige echtgenote te hebben mishandeld. Omdat de man er van wordt verdacht dat hij haar vaker heeft mishandeld is hij ingesloten.

Poging inbraak, Den Bosch

Donderdag heeft de politie op de Potgieterhof in `s-Hertogenbosch drie jongens uit `s-Hertogenbosch aangehouden terzake poging tot inbraak in een bedrijfspand aan de Gestelseweg. De oudste van het trio, 12 jaar was bezig om de toegangsdeur van het pand te openen terwijl de twee anderen, 11 en 10 jaar op de uitkijk stonden. Een getuige waarschuwde de politie. De oudste, die ook nog verdacht wordt van de vernieling van een autoruit op 25 april, is ingesloten en de twee jongere verdachten zijn na hun verhoor in vrijheid gesteld. Alle drie gaven bij hun aanhoudingen een valse naam op.

Alcohol in het verkeer, Rosmalen

Een 59-jarige inwoner van Rosmalen kreeg donderdagavond een geldboete van 190 euro opgelegd omdat hij met een glaasje te veel op met zijn auto over de Hintham in zijn woonplaats reed.

Alcohol in het verkeer. Den Bosch

Tegen een 20-jarige automobilist uit Rosmalen is in de nacht van donderdag op vrijdag proces-verbaal opgemaakt. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Torenstraat in `s-Hertogenbosch.

Autodiefstal, Heusden

Vanaf de Lambertusstraat in Heusden is in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 05.00 uur en 06. 00 uur een grijze personenauto van het merk Opel Kadett met het kenteken XX-87-KY gestolen