Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 23-05-2003 2e persbericht van vrijdag 23 mei 2003

Berichten uit de regio

Bladel: Fietster gewond
Op de kruising De Smelen/De Genestetlaan/Doolandweg is vrijdag rond 11.30 uur een 16-jarig meisje uit Lage Mierde gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Het meisje fietste over de Smelen in de richting van de De Genestetlaan. Op de kruising verleende zij geen voorrang aan een 33-jarige automobiliste uit Bladel die van rechts kwam. Het meisje liep een verwonding aan haar hoofd en schouder op.

Deurne: Beknelde automobilist uit brandend voertuig gered Op de Snoertsebaan is vrijdag rond 8.15 uur een 43-jarige automobilist uit Liessel met zijn voertuig, door nog onbekende oorzaak, tegen een boom gebotst aan de rechterkant van de weg. De bestelbus waarin de man reed, vloog in brand terwijl het slachtoffer bekneld zat in het voertuig. De brandweer wist de man te bevrijden en de brand te blussen. Het slachtoffer liep diverse breuken en brandwonden op en is overgebracht naar het Catharinaziekenhuis in Eindhoven.

Nuenen: Fietstas weggenomen
Donderdagmiddag tussen 13.30 en 13.45 uur is de fietstas van een 66-jarige vrouw uit Nuenen weggenomen. De vrouw reed op de fiets, en toen zij op de plaats van bestemming op de Kerkstraat aankwam, merkte ze dat haar fietstas weg was. In de tas zaten een regenjas en een kabelslot.

Valkenswaard: Bromfietser gewond
Op de kruising Waalreseweg/Willibrorduslaan is vrijdag rond 12.45 uur een 18-jarige bromfietser uit Valkenwaard gewond geraakt. De jongen reed over de Waalreseweg toen in tegenovergestelde richting een 20-jarige automobiliste uit Eindhoven aan kwam rijden. De vrouw sloeg linksaf en verleende geen voorrang aan de bromfietser waardoor zij met elkaar in botsing kwamen. De bromfietser liep een verwonding aan zijn been op.

Valkenswaard: Aanhouding verdachte aanranding
Vrijdag is een 54-jarige man uit Valkenswaard voorgeleid aan de rechter-commissaris in s-Hertogenbosch. De man wordt ervan verdacht op donderdag 24 april een 18-jarige vrouw uit Valkenswaard te hebben aangerand. Dat gebeurde rond 8.00 uur op het fietspad dat door natuurgebied De Malpie in Valkenswaard loopt. De vrouw was met de fiets en werd door de dader tegengehouden en met een vuurwapen bedreigd. Daarna randde hij de vrouw aan. De man kon na een rechercheonderzoek op dinsdag 20 mei om 18.30 uur in Leende worden aangehouden. De man is vandaag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.