TELL ME

Tell Me geeft 100.000 belminuten weg aan posterplakkers

Breukelen, 23 mei 2003 - De Tell Me posteractie is in volle gang. Afgelopen week viel op ruim één miljoen adressen in Nederland de Tell Me folder in de bus. Wanneer de ontvangers de raamposter uit deze folder voor hun raam hangen maken zij kans op maximaal 1000 belminuten via het nieuwe Tell Me Netwerk, waarmee altijd tussen de 5% en 70% voordeliger kan worden gebeld via de vaste telefoon.

In de loop van komende week gaan alle Tell Me winkels met een promotieteam in hun regio op pad om de prijzen uit te reiken. Men belt willekeurig aan bij de posterplakkers en laat vervolgens de winnaars kiezen uit vijf verschillende enveloppen. In deze enveloppen zitten cheques ter waarde van respectievelijk 1000, 500, 250, 100 en 50 belminuten. De winnaars kunnen alleen gebruik maken van hun prijs als zij gratis, zonder verdere verplichtingen abonnee worden van het Tell Me Netwerk. In totaal worden in Nederland de komende week 100.000 gratis belminuten uitgereikt.

In april introduceerde Tell Me een eigen netwerk voor voordeliger bellen via de vaste telefoon. Gebruikers van Tell Me Netwerk krijgen altijd tussen de 5% en 70% korting op de gesprekskosten, zonder aparte toegangsnummers of een aanvullend abonnement. Gewoon met hun bestaande toestel en telefoonaansluiting. Als enige aanbieder van voordelig bellen via de vaste telefoon beschikt Tell Me over eigen winkels. Het enige dat de consument hoeft te doen is een bezoek brengen aan de dichtstbijzijnde Tell Me winkel en de aansluiting aanvragen. De actuele tarieven zijn altijd te vinden op www.tell-me.nl. Iedere maand ontvangt de klant per e-mail een gespecificeerde nota. Uniek is dat men geen entreegeld en abonnementskosten hoeft te betalen en er geen jaarcontract hoeft te worden afgesloten. Bovendien betaalt men per seconde en dus niet per aangebroken minuut.

Noot voor de redactie,