Gemeente Alkmaar


De Kleine Media verzorgt gemeentegids 2004

Alkmaar, 23 mei 2003

Dit jaar verzorgt De Kleine Media uit Schagen de gemeentegids 2004. De adresgegevens uit deze gids zullen, voor het eerst, ook op www.alkmaar.nl gepubliceerd worden. Internet- en emailadressen zijn op de site ook gelinkt.

De gemeentegids geeft, net als voorgaande jaren, informatie over de gemeente en vermeld adressen en telefoonnummers van verenigingen en instellingen in Alkmaar. Nieuw is, dat het adressengedeelte van de gemeentegids 2004 volgend jaar ook op www.alkmaar.nl te vinden is. Ook worden e-mail- en internetadressen op de site gelinkt. Via www.alkmaar.nl kunnen dus sites van verenigingen en stichtingen bezocht worden en e-mails verstuurd.

De gemeentegids werd altijd gemaakt door Wegener Suurland. Dit jaar gaat De Kleine Media voor het eerst de gemeentegids voor Alkmaar maken. Verenigingen of instellingen die in aanmerking denken te komen voor een vermelding in de gemeentegids of die gegevens willen wijzigen kunnen dit doorgeven aan De Kleine Media, postbus 463, 1740 AL Schagen. Voor advertenties in de gids kan er ook contact opgenomen worden met De Kleine Media, 0224 - 210990.