Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 23-05-2003 3e persbericht van vrijdag 23 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Dronken man aangehouden na aanrijding Een man van 29 jaar uit Veldhoven is vrijdagavond aangehouden omdat hij dronken een auto bestuurde en zo een aanrijding veroorzaakte. Hij reed rond 18.00 uur met zijn auto op een andere wagen die op de Noord Brabantlaan voor een rood stoplicht stond te wachten. Er vielen daarbij geen gewonden. Toen agenten bij de aanrijding kwamen, roken ze dat de Veldhovenaar had gedronken. Op het bureau blies hij een alcoholpromillage van 0,90. Dat leverde de man een proces-verbaal op.

Helmond: Bierdrinkers aangehouden
Twee mannen uit Helmond (42 en 50 jaar) zijn vrijdagmiddag aangehouden omdat ze bier dronken op de openbare weg. Agenten zagen de mannen rond 15.00 uur op de Kasteellaan bier drinken. Ze werden gewaarschuwd, maar zaten er een uur later nog. Daarop zijn ze aangehouden en meegenomen naar het bureau. Omdat de 42-jarige man hiervoor al vaker is opgepakt, heeft hij een dagvaarding gekregen. De andere man kreeg een boete van 40 euro.

Helmond: Auto gestolen
Vanaf de Johannes Vermeerlaan is tussen donderdag 23.00 uur en vrijdag 12.00 uur een auto gestolen. Het gaat om een grijze Opel Kadett (JT-VR-13).

Bergeijk: Bestolen van portemonnee
Een vrouw van 56 jaar uit Bergeijk is vrijdagmiddag rond 15.30 uur bestolen van haar portemonnee. Ze had haar handtas in een winkelwagentje in een winkel aan de Elsenhof gezet. Nadat ze even bij haar karretje was weggegaan om iets te vragen aan een medewerker van de zaak, bleek de tas te zijn opengemaakt. De beurs met ongeveer 65 euro en een bankpasje was verdween.

Mierlo: Gereedschap weg uit loods
Uit een loods aan de Burgemeester Termeerstraat zijn een boormachine en een bosmaaier gestolen. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. De toegangsdeur van de loods is opengebroken.